Rutiner på kliniker pga Covid-19

Rutiner på kliniker pga Covid-19

Förutom basala hygienrutiner som vi ALLTID arbetar utefter har vi på rekommendation från Folkhälsomyndigheten gjort en del förändringar på kliniken för att anpassa verksamheten så säkert vi kan för att kunna fortsätta bedriva vård till er:

– Pga rådande situation i samhället har vi infört NY daglig rutin gällande desinficering av lokal. Samtliga allmänna utrymmen på vår klinik rengörs efter varje kund av vår personal med ytdesinfektion 70% för att ytterligare säkra för din och vår trygghet:

  • Dörrhandtag
  • Toalett
  • Väntrum
  • Behandlingsrum
  • Receptionsdisk

– Vi försöker ta in er till behandlingsrummet så snart ni anländer för att minska kontakt med andra personer men det finns tillgång till ett extra väntrum så man inte behöver sitta tillsammans med andra om man inte önskar det.

– Vi har gått ner i arbetstid så att vi max är 2 st personal + kunder inne samtidigt.

– Vår avbokningsregel på 24 h är förtillfället borttagen så att ni som gäst kan känna in dagens rekommendation eller hälsotillstånd.

– Vid ankomst skall du som gäst tvätta samt sprita händer innan behandling startar.

– Vi använder engångsmaterial som handskar och munskydd vid behandling.

– Du kan betala hela ditt besök med swish och få kvittot mailat till dig för att slippa onödig kontakt vid reception.

– För dig som vill vänta med besök kan du köpa PRESENTKORT samt handla PRODUKTER och få dessa hemskickade/levererade kostnadsfritt. Just nu får du en värdecheck på 250 kr när du handlar presentkort för minst 1000 kr.

– Önskar du handla produkter kan du få dessa hemskickade/levererade* kostnadsfritt från oss. Maila eller ring oss för att göra din beställning.

-Vi har infört DROP IN bokningar som innebär att du kan boka en valfri behandling** och få 30% rabatt om du bokar en tid inom en 24h radie.

 

* Skickas med Postnords spårbara tjänst ”Skicka Lätt – till brevlådan” eller levereras hem av oss om du bor i Västra/Centrala Göteborg med omnejd.
** Gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller EJ på estetiska injektionsbehandlingar som azzalure och restylane.

Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!