Presentkort

Våra presentkort är en omtyckt och uppskattad gåva som passar för såväl henne som honom. Här kan du i lugn & ro köpa den perfekta gåvan och beställa presentkort via formuläret när det passar dig.

Beställ Presentkort

Vänligen fyll i samtliga fält och önskat belopp på ditt presentkort, så återkommer vi så snart vi kan med ett bekräftelsemail om din betalning.

I Jul erbjuder vi kostnadsfria Presentkortsköp och ingen administrativkostnad tillkommer. Sista dag för beställning innan jul är Torsdag 20/12 kl. 14.00. Extra-öppet Lördag 22/12 kl.10-14 för PRESENTKORTS FÖRSÄLJNING på plats.

Du förbetalar enkelt ditt presentkort med Faktura, Swish eller Kontant (avhämtning på kliniken).

Såhär går din beställning till:
När vi mottagit din beställning kommer du erhålla ett bekräftelsemail med faktura eller instruktioner hur din betalning kommer ske. Så snart vi mottagit din betalning, postar vi hem presentkortet.
Presentkortet skickas till adressen du angivit så vänligen kontrollera att du skrivit rätt adress. Önskar du betala och hämta presentkortet på plats kommer vi i bekräftelsemailet meddela tid och dag då detta är möjligt.

Vid frågor ring oss på 031-711 70 60 eller maila här!

Under hösten sker en omfattande renovering av fasaden i huset vår lokal befinner sig i. Detta kommer ibland medföra ändrade öppettider. Om ni planerar ett spontan besök till oss, vänligen se uppdaterad info här på hemsidan samt på våra sociala medier: facebook & instagram.

Det går även bra att ringa eller maila oss för mer information! Tel:031-711 70 60 Mail: info(at)advancedskincare.se