Presentkort

Våra presentkort är en omtyckt och uppskattad gåva som passar för såväl henne som honom. Här kan du i lugn & ro köpa den perfekta gåvan och beställa presentkort via formuläret när det passar dig.

Beställ Presentkort

På grund av rådande situation i samhället erbjuder vi nu kostnadsfri hemleverans på våra PRESENTKORT. Alla våra presentkort är giltiga i minst 1 år efter inköp och kan användas på såväl behandlingar som produkter.

 

Vänligen fyll i samtliga fält och önskat belopp på ditt presentkort, så återkommer vi så snart vi kan med ett bekräftelsemail om din betalning.

Du förbetalar enkelt ditt presentkort med Faktura, Swish eller Kontokort på plats (avhämtning på kliniken).

Såhär går din beställning till:
När vi mottagit din beställning kommer du erhålla ett bekräftelsemail med faktura eller instruktioner hur din betalning kommer ske. Så snart vi mottagit din betalning, postar vi hem presentkortet.
Presentkortet skickas till adressen du angivit så vänligen kontrollera att du skrivit rätt adress. Önskar du betala och hämta presentkortet på plats kommer vi i bekräftelsemailet meddela tid och dag då detta är möjligt.

Vid frågor ring oss på 031-711 70 60 eller maila här!

*Du får en värdecheck på 250 kr för varje 1000 kr du handlar presentkort för. Värdechecken kan användas på ordinarie pris på en valfri behandling och en check/tillfälle gäller. Giltig 1 år.

Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!