Presentkort

Våra presentkort är en omtyckt och uppskattad gåva som passar för såväl henne som honom. Här kan du i lugn & ro köpa den perfekta gåvan och beställa presentkort via formuläret när det passar dig.

Beställ Presentkort

Gör det enkelt för dig i jul. Ge bort en uppskattad gåva som ger återhämtning och förnyelse. Våra presentkort är sedan 2010 mångas favorit under julgranen. Under December kan du få ditt presentkort hemskickat kostnadsfritt (värde 29:-) . Vi behöver din beställning senast 18 Dec för garanterad leverans innan Julafton.

Vänligen fyll i samtliga fält och önskat belopp på ditt presentkort, så återkommer vi så snart vi kan med ett bekräftelsemail om din betalning.

Du förbetalar enkelt ditt presentkort med Faktura, Swish eller Kontokort på plats (avhämtning på kliniken).

Såhär går din beställning till:
När vi mottagit din beställning kommer du erhålla ett bekräftelsemail med faktura eller instruktioner hur din betalning kommer ske. Så snart vi mottagit din betalning, postar vi hem presentkortet.
Presentkortet skickas till adressen du angivit så vänligen kontrollera att du skrivit rätt adress. Önskar du betala och hämta presentkortet på plats kommer vi i bekräftelsemailet meddela tid och dag då detta är möjligt.

Vid frågor ring oss på 031-711 70 60 eller maila här!