Vill du bli en i vårt team?

LEDIG TJÄNST - Medicinsk Fotterapeut Deltid

Vi på Advanced Skin Care söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom medicinska fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och nu behöver vi utöka!


KLINIKEN: Advanced Skin Care startade 2010 och var Göteborgs första hudvårdsklinik som fullt ut fokuserar på inre och yttre hudhälsa genom fördjupning i kost– och näringslära. Vi erbjuder alltifrån avancerad hudvård med resultatinriktade behandlingar till medicinsk men även traditionell fotvård.

Våra fotvårdsbehandlingar är mycket omtyckta då vi har arbetat fram ett unikt behandlingskoncept där vi kombinerar det bästa från SPA-pedikyren med medicinskt fotvård och kan därför ge den hjälp kunden behöver, utan att ge avkall på en lugn och härlig stund. Som medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du både självständigt men i ett härligt team om 5 personer inklusive en receptionist.

Våra resultat talar för sig själv och vi är stolta över den hjälp vi kan erbjuda våra kunder. Vi som jobbar här är Leg. Sjuksköterska, Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom avancerad hudvård & Cert. Kostrådgivare samt Medicinsk Fotterapeut m. undersköterskeutbildning.

VI SÖKER:

•Dig som är medicinsk fotterapeut med godkänd utbildning från SMF och Sveriges Fotterapeuter.

•Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i det engelska språket.

•Önskvärt att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet men vidarutbildning sker hos oss.

•Som terapeut är du trygg, harmonisk men lyhörd för förändring och gillar att utvecklas.

•Du får gärna ha ett stort intresse för den estetiska delen i behandlingen och behärskar såväl lackning av nagel som goda kunskaper inom massageteknik.

TJÄNSTEN: Tjänsten är till en början deltid/behovsanställning men inom kort kommer även heltid att erbjudas.

Tillträde under hösten 2022. Arbetstiden är vardagar men även en del helger samt kvällstid. Lön enligt Handels hudvårdsavtal.

KONTAKT: Är du rätt person för oss? Skicka ditt CV med personligt brev till: josefine@advancedskincare.se

Vi tar in till intervju löpande och tillsätter platsen så snart vi hittat rätt.

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.