Om oss

Hos oss blir du bortskämd och omhändertagen! Vi tar hand om dig när du behöver en avkopplande, skön ansiktsbehandling eller kanske mer avancerad hudvård eller medicinsk fotvård. 

Josephine

Förfinade behandlingar inom medicinsk hudvård

Genom vår kunskap i avancerad hudvård kan vi på ett effektivt sätt ge dig bästa resultat – en frisk hud som strålar av välbefinnande, inifrån och ut!

Vi erbjuder allt inom hudvård, fotvård och estetiska behandlingar – såsom injektionsbehandlingar och medicinskt inriktade behandlingar:

 • Klassiska ansiktsbehandlingar
 • Medicinsk hudvård
 • Pedikyr
 • Medicinsk fotvård
 • Kostrådgivning
 • IPL
 • Cryopen
 • Konsultation
 • Dermapen
 • Microdermabrasion
 • Vaxning
 • Färgning av fransar och bryn

Du hittar Advanced Skin Care i mysiga och avkopplande lokaler på Fjärde Långgatan 25 i Göteborg, nära till pulsen men ändå på en lugn och behaglig plats. När du lämnar oss, gör du det med tydliga resultat i både kropp och själ, som känns länge.

Vår vision är att se just dig som individ, dina specifika behov. Vi vill lyfta din egen potential och arbetar därför utifrån dina förutsättningar för att nå dina mål, vare sig det handlar om nya kostvanor eller en aktiv behandling av hudåkommor.

Hos oss arbetar Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom hudproblematik och som dessutom har gedigen kunskap inom kost och hälsa. Vi har även Medicinska Fotterapeuter med undersköterskeutbildning.

Vi öppnade i december 2010 & var då först med att erbjuda full avancerad hudvård i Göteborg med fokus på ansiktsbehandlingar i kombination med fördjupning på kost och näring.

Kliniken är medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksförbund och internationella CIDESCO, världens mest framstående sammanslutning av skönhets- och kosmetikkliniker samt Sveriges Fotterapeuter och SMF – Sveriges Medicinska Fotterapeuter.

Varmt välkommen till oss!

Josefine Runeson
Aukt. Specialiserad Hudterapeut av SHR, Dipl. Kost & Näringsrådgivare
samt internationell CIDESCO-examen.

Våra medarbetare

Advanced-Skin-Care-Personal-Louise

Louise Blennback

Louise är Auktoriserad Hudterapeut och arbetar med hudvård samt kostrådgivning. Hon utför ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn samt kemiska peelings. Hon finns på kliniken på heltid och är auktoriserad via SHR och innehar Cidesco-examen.

Då jag alltid varit intresserad av friskvård, hälsa och framförallt människor, var det självklart att jag skulle bli hudterapeut! 2011 tog jag min examen på Elisabethskolan här i Göteborg och blev då Auktoriserad Hudterapeut med en examen från den internationella branschorganisationen CIDESCO. Att få jobba med inre- och yttre skönhet och hjälpa människor är det som gör mitt jobb så givande och roligt varje dag. Hos mig är ni i trygga händer!”

Utbildning:

Luisa Valenica

Luisa är vår nyaste kollega och är auktoriserad hudterapeut via SHR och gick sin utbildning på Gilda skolan 2013-2014. Hon har flera års erfarenhet av SPA-branschen och vet hur man skapar en behaglig och harmonisk atmosfär i behandlingsrummet.

Utbildning:

Advanced-Skin-Care-Personal-Jeanette

Jeanette Lund Andersson

Jeanette har lång livserfarenhet och valde för några år sedan att byta bana helt och omskolade sig till Auktoriserad Hudterapeut via Gilda Skolan här i Göteborg med fokus på en holistisk helhetssyn, där både själ och kropp får ta plats.

”Hösten 2015 påbörjade jag en livsomställning som kom sig av en smärtsam och personlig insikt om att kropp och själ verkligen hör ihop och behöver tas om hand om och ses som en helhet. För uppnå en frisk hy och ett starkt välmående behöver både hudvårdsprodukter men även delar som kost och motion, varvade med stunder av vila får ta plats och visas hänsyn. En balanserad hud bygger på en balanserad kropp. Med denna nya insikt och intresset för hälsa och friskvård gjorde att jag omskolade mig från tidigare yrke och bytte karriärväg helt och utbildade mig till Auktoriserad Hudterapeut via Gilda Skolan i Göteborg med CIDESCO-examinering. Mitt fokus är ditt välbefinnade i vardagen. Varmt välkommen till mig så hittar vi tillsammans en skräddarsydd behandlingsplan som passar just Dig!”

Utbildning:

Advanced-Skin-Care-Personal-Josefin

Josefine Runesson

Josefine, som är eldsjälen bakom Advanced Skin Care, är Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut via SHR och Cidesco. Hon började sin karriär 2005 och har sen dess arbetat heltid inom hudvård och hälsa. Idag är hon stolt grundare till Göteborgs första klinik för avancerad hudvård där fokus ligger på resultatinriktad hudvård med fördjupning på kost och näring.

När jag våren 2006 fick min efterlängtade titel som auktoriserad hudterapeut var det en dröm som gick i uppfyllelse. Intresset för hudvård och hälsa har funnits med mig sedan tidiga tonår, då jag själv fick svåra problem och desperat försökte hitta ett svar på varför det skedde just mig. Flera år senare fick jag svar på många av mina frågor och förstod också att lösningen ligger långt ifrån att enbart förlita sig på krämer.
Avancerad hudvård är nämligen kroppen i sin totala helhet. Där behandlingar, hudvård och kost/livsstil arbetar tillsammans, för att ge rätt förutsättningar. För att få ett starkt och friskt yttre, krävs det att vi börjar arbeta med vårt inre genom näring och mental återhämtning.
Efter att ha arbetat både internationellt och här hemma i Sverige, har jag nu äntligen hittat rätt och skapat Göteborgs första medicinska hudvårdsklinik med inriktning på kostens betydelse. Hos oss hittar du förstklassiga och unika behandlingar där ditt mål och din totala hälsa står i fokus. Resultatinriktade hudvårdsbehandlingar för kropp och ansikte där effekten känns och syns länge.”

Utbildning:

Advanced-Skin-Care-Personal-Emma

Emma Persson

Medicinsk fotvård/undersköterska
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

Emma är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut men har en bakgrund som undersköterska. Hon utbildade sig via YRGO – Yrkeshögskolan här i Göteborg och innehar såväl medlemskap i Sveriges Fotterapeuter som i Sveriges Medicinska Fotterapeuter, en yrkesförening där samtliga medlemmar har en gedigen utbildning inom fothälsovård samt fotsjukvård.

Våra fötter är fantastiska och förtjänar all omsorg de kan få. Tyvärr blir de ofta bortglömda och illa behandlade men förväntas ändå bära oss genom livet. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och friskvård och har ett särskilt gott öga till fötter. Det känns otroligt fint att kunna hjälpa människor med besvär att kunna gå utan smärta eller helt enkelt bara ge en stunds avkoppling och omtanke till trötta fötter. En behandling hos mig kommer ge dig ny energi att möta dagen och du kommer förmodligen känna att du står med båda fötterna på jorden igen.”

Utbildning:

Nyhetsbrev

Upptäck våra fantastiska produkter och ta del av spännande nyheter.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fina erbjudanden och de senaste uppdateringarna i din e-brevlåda.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.