Om oss

Hos oss blir du bortskämd och omhändertagen! Vi tar hand om dig när du behöver en avkopplande, skön ansiktsbehandling eller kanske mer avancerad hudvård eller medicinsk fotvård. 

Josephine

Förfinade behandlingar inom medicinsk hudvård

Genom vår kunskap i avancerad hudvård kan vi på ett effektivt sätt ge dig bästa resultat – en frisk hud som strålar av välbefinnande, inifrån och ut!

Vi erbjuder allt inom hudvård, fotvård och estetiska behandlingar – såsom injektionsbehandlingar och medicinskt inriktade behandlingar:

 • Klassiska ansiktsbehandlingar
 • Injektionsbehandlingar
 • Medicinsk hudvård
 • Medicinsk fotvård
 • Kostrådgivning
 • Pedikyr
 • IPL
 • Cryopen
 • Dermapen
 • Konsultation
 • Microdermabrasion
 • Färgning av fransar och bryn

Du hittar Advanced Skin Care i mysiga och avkopplande lokaler på Fjärde Långgatan 25 i Göteborg, nära till pulsen men ändå på en lugn och behaglig plats. När du lämnar oss, gör du det med tydliga resultat i både kropp och själ, som känns länge.

Vår vision är att se just dig som individ, dina specifika behov. Vi vill lyfta din egen potential och arbetar därför utifrån dina förutsättningar för att nå dina mål, vare sig det handlar om nya kostvanor eller en aktiv behandling av hudåkommor.

Hos oss arbetar Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom hudproblematik och som dessutom har gedigen kunskap inom kost och hälsa. Vi har även Medicinska Fotterapeuter med undersköterskeutbildning samt en Legitimerad Sjuksköterska om är klinikansvarig.

Vi öppnade i december 2010 & var då först med att erbjuda full avancerad hudvård i Göteborg med fokus på ansiktsbehandlingar i kombination med fördjupning på kost och näring.

Kliniken är medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksförbund och internationella CIDESCO, världens mest framstående sammanslutning av skönhets- och kosmetikkliniker samt Sveriges Fotterapeuter och SMF – Sveriges Medicinska Fotterapeuter. Vi finns även registrerade i Vårdgivarregister genom IVO – Inspektionen för vård och omsorg.

Varmt välkommen till oss!

Josefine Runeson
Klinikansvarig
Leg. Sjuksköterska, Aukt. Specialiserad Hudterapeut av SHR, Cert. Kostrådgivare.

Våra medarbetare

cropped-Maria-1

Maria Tillquist

Maria utbildade sig till hudterapeut vid Gilda International Beauty School i Göteborg och tog sin CIDESCO-examen 2008. År 2011 var det dags för skolbänken igen. Efter avslutade universitetsstudier började Maria i januari 2014 arbeta som legitimerad sjuksköterska inom kirurgisk akutsjukvård. Här fann hon ett intresse för den svårt och akut sjuka patienten vilket ledde till en specialistsjuksköterskeexamen inom intensvivård år 2016.

“Under mina verksamma år som hudterapeut blev min stora passion besvärande hudtillstånd. Problemhud av olika slag ligger mig varmt om hjärtat, dels på grund av egen erfarenhet men framförallt tack vare de kunder jag har fått vara med och hjälpa genom åren. Jag vill vägleda mina kunder att uppnå så optimal hudhälsa som möjligt. För mig är dialog viktigt där vi gemensamt sätter upp rimliga mål och skapar en individuell behandlingsplan. Du som kund ska känna absolut trygghet, jag vill ge dig stöd och vägledning inte bara innan utan även efter din behandling.”

Utbildning:

unnamed

Luisa Valencia

Luisa är auktoriserad hudterapeut via SHR och gick sin utbildning på Gilda skolan 2013-2014. Hon har flera års erfarenhet av SPA-branschen och vet hur man skapar en behaglig och harmonisk atmosfär i behandlingsrummet. Hon är omtyckt av såväl kollegor som kunder för sin passion och gedigna kunskap om huden och sätter alltid dig som kund främst.
 
“Mitt mål som hudterapeut är att lyfta och stärka ditt självförtroende genom att leda dig till en optimal hudhälsa. Oavsett om du är nybörjare eller van vid aktiv hudvård är du välkommen till mig för att ta reda på hur du får just din hud att stråla!
Min fleråriga erfarenhet från spa-världen i kombination med effektiva och resultatinriktade behandlingar ger Dig lugnet och avkopplingen som såväl hud som själ behöver.”

Utbildning:

Advanced Skin Care_Personal_Emma

Emma Persson

Medicinsk fotvård/undersköterska
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

Emma är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut men har en bakgrund som undersköterska. Hon utbildade sig via YRGO – Yrkeshögskolan här i Göteborg och innehar såväl medlemskap i Sveriges Fotterapeuter som i Sveriges Medicinska Fotterapeuter, en yrkesförening där samtliga medlemmar har en gedigen utbildning inom fothälsovård samt fotsjukvård.

Våra fötter är fantastiska och förtjänar all omsorg de kan få. Tyvärr blir de ofta bortglömda och illa behandlade men förväntas ändå bära oss genom livet. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och friskvård och har ett särskilt gott öga till fötter. Det känns otroligt fint att kunna hjälpa människor med besvär att kunna gå utan smärta eller helt enkelt bara ge en stunds avkoppling och omtanke till trötta fötter. En behandling hos mig kommer ge dig ny energi att möta dagen och du kommer förmodligen känna att du står med båda fötterna på jorden igen.”

Utbildning:

Advanced-Skin-Care-Personal-Josefin

Josefine Runesson

Hudvård/Kostrådgivning/Estetik
josefine@advancedskincare.se
031-711 70 60

Josefine, som är eldsjälen bakom Advanced Skin Care, är Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut via SHR och Cidesco. Hon började sin karriär 2005 och har sen dess arbetat heltid inom hudvård och hälsa. Idag är hon stolt grundare till Göteborgs första klinik för avancerad hudvård där fokus ligger på resultatinriktad hudvård med fördjupning på kost och näring.

När jag våren 2006 fick min efterlängtade titel som auktoriserad hudterapeut var det en dröm som gick i uppfyllelse. Intresset för hudvård och hälsa har funnits med mig sedan tidiga tonår, då jag själv fick svåra problem och desperat försökte hitta ett svar på varför det skedde just mig. Flera år senare fick jag svar på många av mina frågor och förstod också att lösningen ligger långt ifrån att enbart förlita sig på krämer.
Avancerad hudvård är nämligen kroppen i sin totala helhet. Där behandlingar, hudvård och kost/livsstil arbetar tillsammans, för att ge rätt förutsättningar. För att få ett starkt och friskt yttre, krävs det att vi börjar arbeta med vårt inre genom näring och mental återhämtning.
Efter att ha arbetat både internationellt och här hemma i Sverige, har jag nu äntligen hittat rätt och skapat Göteborgs första medicinska hudvårdsklinik med inriktning på kostens betydelse. Hos oss hittar du förstklassiga och unika behandlingar där ditt mål och din totala hälsa står i fokus. Resultatinriktade hudvårdsbehandlingar för kropp och ansikte där effekten känns och syns länge.”

Utbildning:

Advanced-Skin-Care-Personal-Louise

Louise Blennback

Tjänstledig pga studier
Hudvård/kostrådgivning
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

Louise är Auktoriserad Hudterapeut och arbetar med hudvård samt kostrådgivning. Hon utför ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn samt kemiska peelings. Hon är auktoriserad via SHR och innehar Cidesco-examen.  Förtillfället är Louise tjänsteledig och studerar på logopedrogrammet på Göteborgs Universitet.

Då jag alltid varit intresserad av friskvård, hälsa och framförallt människor, var det självklart att jag skulle bli hudterapeut! 2011 tog jag min examen på Elisabethskolan här i Göteborg och blev då Auktoriserad Hudterapeut med en examen från den internationella branschorganisationen CIDESCO. Att få jobba med inre- och yttre skönhet och hjälpa människor är det som gör mitt jobb så givande och roligt varje dag. Hos mig är ni i trygga händer!”

Utbildning:

Mikael Gürtelschmid

Medicinskt Ansvarig Läkare
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

 

Curriculum vitae:

Verksamhetschef och medicinskt ansvarig på Veincare Kliniken
Överläkare
Specialistläkare i kärlkirurgi
Specialistläkare i kirurgi

Nyhetsbrev

Upptäck våra fantastiska produkter och ta del av spännande nyheter.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fina erbjudanden och de senaste uppdateringarna i din e-brevlåda.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!