VI HAR BYTT NAMN!

Du hittar oss numera under namnet Advanced Clinic och i ny fräsch lokal på Skanstorget 6, 411 22 Göteborg.

VÄLKOMMEN!

Josefine Runesson - Legitimerade Sjuksköterska och Certifierade av estetiska injektionsrådet

Förfinade behandlingar inom medicinsk hudvård

Genom vår kunskap i avancerad hudvård kan vi på ett effektivt sätt ge dig bästa resultat – en frisk hud som strålar av välbefinnande, inifrån och ut!

Vi erbjuder allt inom hudvård, fotvård och estetiska behandlingar – såsom injektionsbehandlingar och medicinskt inriktade behandlingar:

 • Avancerade ansiktsbehandlingar
 • Injektionsbehandlingar
 • Medicinsk hudvård
 • Medicinsk fotvård
 • Kostrådgivning
 • Pedikyr
 • Laser
 • Lashlift
 • Cryopen
 • Skinpen
 • Dermapen
 • Konsultation
 • Microdermabrasion
 • Färgning av fransar och bryn

Du hittar Advanced Skin Care i mysiga och avkopplande lokaler på Fjärde Långgatan 25 i Göteborg, nära till pulsen men ändå på en lugn och behaglig plats. När du lämnar oss, gör du det med tydliga resultat i både kropp och själ, som känns länge.

Vår vision är att se just dig som individ, dina specifika behov. Vi vill lyfta din egen potential och arbetar därför utifrån dina förutsättningar för att nå dina mål, vare sig det handlar om nya kostvanor eller en aktiv behandling av hudåkommor.

Hos oss arbetar Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom hudproblematik och som dessutom har gedigen kunskap inom kost och hälsa. Vi har även Medicinska Fotterapeuter med undersköterskeutbildning samt Legitimerad Sjuksköterska som är klinikansvarig.

Vi öppnade i december 2010 och var då först med att erbjuda full avancerad hudvård i Göteborg med fokus på ansiktsbehandlingar i kombination med fördjupning på kost och näring.

Kliniken är certifierad av Estetiska Injektionsrådet samt medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksförbund och internationella CIDESCO, världens mest framstående sammanslutning av skönhets- och kosmetikkliniker. Vår medicinska fotterapeut är medlem i Sveriges Fotterapeuter och SMF – Sveriges Medicinska Fotterapeuter. Vi finns även registrerade i Vårdgivarregister genom IVO – Inspektionen för vård och omsorg och välkomnar den nya lagen – Lagen om Estetiska kirurgiska ingrepp & Estetiska Injektionsbehandlingar (2021:363) som träde i kraft 1 juli 2021.

Varmt välkommen till oss!

Josefine Runeson
Verksamhetsansvarig
Leg. Sjuksköterska, Aukt. Specialiserad Hudterapeut av SHR, Cert. Kostrådgivare.

Våra medarbetare

Josefine Runesson - Legitimerad Sjuksköterska och Specialiserad Hudterapeut

Josefine Runesson

Hudvård/Kostrådgivning/Estetik
Verksamhetschef

josefine@advancedskincare.se
031-711 70 60

Josefine, som är eldsjälen bakom Advanced Skin Care, är Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut via SHR och Cidesco. Hon började sin karriär 2005 och har sen dess arbetat heltid inom hudvård och hälsa. Idag är hon stolt grundare till Göteborgs första klinik för avancerad hudvård där fokus ligger på resultatinriktad hudvård med fördjupning på kost och näring.

När jag våren 2006 fick min efterlängtade titel som auktoriserad hudterapeut var det en dröm som gick i uppfyllelse. Intresset för hudvård och hälsa har funnits med mig sedan tidiga tonår, då jag själv fick svåra problem och desperat försökte hitta ett svar på varför det skedde just mig. Flera år senare fick jag svar på många av mina frågor och förstod också att lösningen ligger långt ifrån att enbart förlita sig på krämer.
Avancerad hudvård är nämligen kroppen i sin totala helhet. Där behandlingar, hudvård och kost/livsstil arbetar tillsammans, för att ge rätt förutsättningar. För att få ett starkt och friskt yttre, krävs det att vi börjar arbeta med vårt inre genom näring och mental återhämtning.
Efter att ha arbetat både internationellt och här hemma i Sverige, har jag nu äntligen hittat rätt och skapat Göteborgs första medicinska hudvårdsklinik med inriktning på kostens betydelse. Hos oss hittar du förstklassiga och unika behandlingar där ditt mål och din totala hälsa står i fokus. Resultatinriktade hudvårdsbehandlingar för kropp och ansikte där effekten känns och syns länge.”

Utbildning:

Advanced Skin Care_Personal_Emma

Emma Persson

Medicinsk fotvård/undersköterska
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

Emma är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut men har en bakgrund som undersköterska. Hon utbildade sig via YRGO – Yrkeshögskolan här i Göteborg och innehar såväl medlemskap i Sveriges Fotterapeuter som i Sveriges Medicinska Fotterapeuter, en yrkesförening där samtliga medlemmar har en gedigen utbildning inom fothälsovård samt fotsjukvård.

Våra fötter är fantastiska och förtjänar all omsorg de kan få. Tyvärr blir de ofta bortglömda och illa behandlade men förväntas ändå bära oss genom livet. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och friskvård och har ett särskilt gott öga till fötter. Det känns otroligt fint att kunna hjälpa människor med besvär att kunna gå utan smärta eller helt enkelt bara ge en stunds avkoppling och omtanke till trötta fötter. En behandling hos mig kommer ge dig ny energi att möta dagen och du kommer förmodligen känna att du står med båda fötterna på jorden igen.”

Utbildning:

Medicinsk Fotterapeut i Göteborg

Camilla Nilsson

Camilla är en av våra duktiga fotterapeuter som tidigare har arbetat inom vården under lång tid och har bred erfarenhet av medicinska besvär men är även en riktig solstråle som får dig som kund att trivas som fisken i vattnet.

Camilla har tidigare haft eget inom medicinsk fotvård i sin hemstad Linköping och även arbetat som lärare på Medicinska fotterapeututbildningen, TUC-Yrkeshögskolan under flera års tid. Hon kan fötter och står redo att ta hand om dina!

Utbildning:

 • Undersköterska, Ljungstedska skolan, Linköping 1991-1993
 • Medicinsk Fotterapeut, Thapperska skolan, Norrköping 1998-1999 
 • Specialistundersköterska, Psykiatri 2017-2019

Sofia Lindman

Sofia har arbetat inom avancerad hudvård sedan 2019 och har stor erfarenhet av IPL och laser. Hon utbildade sig i Australien som har en bred marknad inom avancerad apparatur och innehar stor kunskap inom detta område.

Det tog mig 24 år innan jag äntligen, en morgon vaknade upp och var bombsäker på vad jag ville göra. Det tog inte lång tid innan jag tog mitt pick och pack och flyttade till Australien där jag studerade till Hudterapeut. Nu har det gått lite mer än 5 år sedan den där morgonen och jag har inte ångrat mitt beslut en sekund sedan dess! Det bästa med mitt yrke är utan tvekan alla härliga kunder man får äran att träffa, hjälpa och guida mot en förbättrad hudhälsa. Hoppas att vi ses!

Utbildning:

 • Auktoriserad Hudterapeut Australien 2018
 • Gesällbrev 2019
Michelle profil hemsida

Michelle Deewir

Michelle är vår senaste kollega som har flera års erfarenhet från hudvårdsbehandlingar. På kliniken kommer hon erbjuda samtliga hudvårdsbehandlingar som vi har och är även vår expert när det kommer till vaxbehandlingar, inklusive brasiliansk vaxning. Hon kommer även finnas på plats vissa dagar i receptionen och tar emot er kunder när ni besöker oss.

Intresset för hudvård kom i tidiga tonåren för mig då jag själv hade problemhy och kämpade med att få den bästa versionen av min hud. Efter fem år i annan bransch insåg jag att jag inte hamnat rätt och sökte då till hudterapeut utbildningen och kommer från den stunden aldrig jobba med något annat. 
Det var först 2017 när jag började studera till hud- och massageterapeut som intresset för hälsa och kroppen i helhet väcktes. Att se sammanhanget med kroppens inre som speglar sig på kroppens yttre är så fascinerande.
Mitt jobb är numera min hobby!

 

Utbildning:

Advanced-Skin-Care-Personal-Louise

Louise Blennback

Tjänstledig pga studier
Hudvård/kostrådgivning
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

Louise är Auktoriserad Hudterapeut och arbetar med hudvård samt kostrådgivning. Hon utför ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn samt kemiska peelings. Hon är auktoriserad via SHR och innehar Cidesco-examen.  Förtillfället är Louise tjänsteledig och studerar på logopedrogrammet på Göteborgs Universitet.

Då jag alltid varit intresserad av friskvård, hälsa och framförallt människor, var det självklart att jag skulle bli hudterapeut! 2011 tog jag min examen på Elisabethskolan här i Göteborg och blev då Auktoriserad Hudterapeut med en examen från den internationella branschorganisationen CIDESCO. Att få jobba med inre- och yttre skönhet och hjälpa människor är det som gör mitt jobb så givande och roligt varje dag. Hos mig är ni i trygga händer!”

Utbildning:

Mikael Gürtelschmid

Medicinskt Ansvarig Läkare
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

 

Curriculum vitae:

Verksamhetschef och medicinskt ansvarig på Veincare Kliniken
Överläkare
Specialistläkare i kärlkirurgi
Specialistläkare i kirurgi

Nyhetsbrev

Upptäck våra fantastiska produkter och ta del av spännande nyheter.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fina erbjudanden och de senaste uppdateringarna i din e-brevlåda.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.