Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

phAge+VitaC
Månadens Produkt

pHformula - A.G.E Recovery + VITA C 24 h Creme

På hösten är det läge och tid för att göra de där lite mer effektiva behandlingarna och ge huden en hudföryngrande omgång. I November får alla som köper en pHformula AGE/MELA Kur* (läs mer i spalten brevid) detta kit som innehåller A.G.E recovery & VITA C 24 h Creme. (värde 1095:-)

A.G.E Recovery är ett serum med en unik kombination av aktiva ämnen som behandlar fotoåldrad, pigmenterad eller förtidigt åldrad hud. Appliceras morgon och kväll under dagcreme.

VITA C 24 h Creme är en högkoncentrerad c-vitamin creme som behandlar hudrodnad, pigmenterad och fuktfattig hud. Passar alla hudtyper.

*Kurpaket: 6 st AGE eller MELA peels á 30 min. Ord. pris behandling: 5700:-

AVANCERADHUDVÅRD
Månadens Behandling

pHformula A.G.E Kur

Känner du att huden behöver en ordentlig uppfräschning samtidigt som du vill behandla förtidigt åldrad hud eller pigmentskador? En Skin Resurfacing kur från pHformula är den ultimata behandlingen för dig som vill ha snabba och effektiva resultat med minimal återhämtningstid. Du kan gå tillbaka till jobbet samma dag och slipper röd, svedd och irriterad hud.

Du som bokar en AGE eller MELA Kur i November får kostnadsfritt ett hudreparerande program (läs mer till vänster) med dig hem. Värde: 1095:-

För att vägleda dig rätt erbjuder vi en kostnadsfri Konsultation på 20 min inför din behandling. Boka via 031-711 70 60 eller online.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.


Gör det enkelt i Jul…

Ge bort en julgåva från oss i form av ett PRESENTKORT så kan du lägga tiden du sparar på att fundera på julklappar på Dig själv istället.

I December skickar vi alla PRESENTKORT kostnadsfritt hem till er.
Kortet gäller på alla våra behandlingar och produkter.
(*Beställ senast 18/12, värde 29:-)

Det går även bra att ringa eller maila oss för mer information!
Tel:031-711 70 60 Mail: info@advancedskincare.se