Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Zo-Hydrating-creme
Månadens Produkt

Hydrating Creme

I tuffa tider som dessa där kylan och vinden biter som hårdast är det många hudbarriären som far illa! Känner du av en torr, narig hud som kanske till och med bränner och kliar? Då behöver du hjälp med att bygga upp ditt naturliga skydd och stärka din hudbarriär.

Zo Skin Health – Hydrating Creme  har en dubbelverkande formula som tillför essentiell återfuktning för hud efter behandling, skadad hud och mycket torr eller irriterad hud. Den stöder hudens naturliga regenerering och gör att fina linjer och rynkor syns mindre. De rika, fuktgivande egenskaperna återställer hudens barriär, och betaglukan bidrar till minskad rodnad.

Köp Hydrating Creme så bjuder vi på en valfri rengöring från Zo Skin Health i resestorlek (60 ml).

Pris: 1055:-

 

 

 
Månadens Behandling

Förbättra din hudhälsa

Torr hud och stramhet är ett vanligt förekommande problem under vintermånaderna, vilket kan resultera i  dålig lyster, oelastik hud och förtidigt åldrande. Upplever du din hud trött och glåmig behöver den förmodligen en kolalgenstimulerande och fuktgivande effekt.

Genom hudförbättrande behandling med Restylane Skin Booster eller Profhilo, kan vi på ett snabbt och effektivt sätt stärka upp din hudhälsa. Genom att injicera* hyaluronsyra som binder till sig fukt samt stimulerar kollagenproduktionen som förnyar och förbättrar din hudhälsa, får vi en kraftig reducering på torrhet och fina linjer.

SKIN BOOSTER – 3 behandlingar

6480:-

___

PROFHILO – 2 behandlingar

5600:-

(Ord pris 7000-8100:-)

*OBS detta är ingen volymgivande behandling utan återuppbygger endast din egna hud och förbättrar din hudstruktur.

Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller online via vårt bokningssystem, välj rubrik ”Fillers”.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.