Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

SOSkitprodukter
Månadens Produkt

pHformula SOS

pHformulas SOS serie är en stärkande och reparerande serie produkter som passar de flesta under de kalla vintermånaderna. Dessa produkter hjälper till att skydda och vårda det yttersta hudlagret som annars får stå emot stora påfrestningar.

Serien består av 5 st produkter för ansikte, ögon samt läppar och kan antingen användas ensamt eller tillsammans med ditt serum eller fuktcreme.

Under januari och Februari lämnar vi 15% rabatt på samtliga produkter från SOS Serien.

vinterhy
Månadens Behandling

Fokus Vinterhy

Under vintertid är det många hudar som mår sämre och vi märker oftast ett stort behov av mer reparerande och barriärstärkande behandlingar. På kliniken erbjuder vi flera vårdande och återfuktande behandlingar från våra märken nimue, pHformula och ZO Skin Health.

Boka en Ansiktsbehandling i Januari så får du en Specialmask i behandling samt en valfri Sheetmask med dig hem för extra vård. Värde: 200:-

Välj mellan Ansiktsbehandlingar på 45, 60 eller 75 min. Läs mer om våra alternativ här. Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller online via vårt bokningssystem.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.