Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Månadens Produkt

20% rabatt på PEELING

Såhär efter sommarmånaderna är det många som upplever en oren och tilltäppt hud. Det kan bero på ökad värme som stimulerar talgkörtlarna att producera mer talg eller att man använt för tunga solskyddsprodukter som täpper till huden.

I de flesta fall brukar man kunna vända tillbaka i spåret genom att satsa på en lite återkommande peelingrutin och därför lämnar vi i September 20% rabatt på våra peeling produkter från nimue och pHformula:

nimue – Exfoliating Enzyme
nimue – Glyco Mask
pHformula – Active Formula
pHformula – VITA A Creme
pHformula – VITA A Mask

Månadens Behandling

Profhilo®

Sällan har en behandling slagit så stort som Profhilo har gjort. Men vi förstår varför. I September månad ger vi dig chansen att pröva på denna innovativa hudföryngrande behandling som passar alla hudtyper med minskad spänst.

Passar perfekt för dig som märkt av de tidiga tecken på åldrande men inte riktigt vet vad som behövs. En kur består av 2-3 st behandlingar och ger en kollagen-stimulerande effekt i samtliga 3 hudlager och effekten sitter i ca 9-12 månader innan det är dags för touch up.

Köp en Profhilo® Kur
i September*:
5600:-
(ord. 6300:-)

Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller
online via vårt bokningssystem.

*Gäller endast bokningar/köp som görs i september, men kan utföras vid ett senare tillfälle.

 

 

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!