Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Phase-3-Aggressive-Anti-Aging-Program[5]
Månadens Produkt

25% på ZO Skin Health

Under vägledning av Dr. Obagi har ZO Skin Health® utvecklat ett brett spektrum av effektiva produkter, hudvårdslösningar för daglig användning och behandlingsprotokoll som bidrar till och upprätthåller en god hudhälsa. Produktserien är en av marknadens mest potenta hudvårdsprodukter och ger resultat på de flesta svårbehandlade hudtillstånd.

Under sommaren ger vi 25 % rabatt på utvalda produkter från serien på grund av att bäst-före-datum närmar sig på en del produkter samt att flera av produkterna har fått nya namn samt förpackningar och vi säljer nu ut de ”gamla”. För att veta vilka produkter som finns kvar, ring eller maila oss på kliniken: 031-711 70 60 eller info@advancedskincare.se

Hårdborttagning och vaxning i Göteborg
Månadens Behandling

Vaxning

Vi utför vaxning av ben, bikinilinje, rygg, armar, armhåla och ansikte. Att vaxa ger ett mjukt och lent resultat som håller i sig upp till fyra veckor. När håret sedan växer ut blir stråna glesare och mjukare. Vi använder ett skonsamt, vårdande vax från Waxlogic och avslutar alltid med efterbehandlande produkter som lugnar och ger skydd till huden. Håret bör ha en utväxt på 0,5 mm (cirka 2-3 veckor utan rakning) när du ska vaxa dig. Vi rekommenderar återbesök var 5:e vecka för ett ihållande resultat.
Önskar du få lättaskötta, lena ben inför badsäsongen? Tveka inte utan boka in en tid idag!
Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.