Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

julkitnimue2018
Månadens Produkt

nimue Julkit 2018

Julen står runt hörnet och som tidigare år erbjuder givetivs nimue vackra och juliga kit till förmånliga priser. I år erbjuder vi flera  olika kit, perfekta julklappar eller som vardagslyx till dig själv!

Kitet finns nu på plats och säljs så länge lagret räcker. Se förslag på kiten nedan:

Paket 1 består av nimue´s populära och effektiva Cleansing Gel och Conditioner i en praktisk 60 ml pumpflaska. Pris: 495:-

Paket 2 består av nimue´s  stärkande Cleansing Gel Lite och Conditioner Lite för känslig hud. Pris: 495:-

Paket 3 består av nimue´s effektiva AI-Eye Serum för en mogen hud. Pris: 595:- (värde 795:-)

Paket 4 från pHformula innehåller den hudföryngrande cremen POINT Multi Protect- ordinare storlek + refill.
Pris: 1398:- (värde 2296:-)

nimue-thermaldetox
Månadens Behandling

nimue Thermal Detox

Thermal Detox Peel från nimue är deras senaste tillskott i deras effektiva behandlingsportfölj som på bara 30 min ger din hud en strålande friskhet och ny lyster! Detta är en rikt kolbaserad multifunktionell peeling som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning helt i linje med ”flash-behandlingstrenden” som råder just nu. Den rengör och exfolierar samt syresätter huden för att skapa ett direkt synligt resultat.

Behandlingen passar perfekt som en ”lunch-behandling” för dig som har begränsat med tid och du återgår som en ny och strålande människa till jobbet efteråt! Under november har vi introduktionspris på Thermal Detox Peel.

Boka din 30 minuters föryngrande behandling idag!

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.