Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

samlingsbildny
Månadens Produkt

nimue Dag 30 oktober

Äntligen – missa inte årets dag!

Våra nimue dagar sker inte ofta men är minst lika eftertraktade som självaste julafton! Men nu är det dags och Tisdagen den 30 Oktober får vi besök av nimue specialisten Petra Ström och passar då även på att ge 20% rabatt på HELA nimue sortimentet!

Rabatten gäller ENDAST denna dag och kan ej kombineras med andra rabatter eller våra nimue bonuskort.

För att vara säker på att du får de produkter du önskar handla rekommenderar vi att du förbokar ditt köp.
Ring på 031-711 70 60 eller maila: info@advancedskincare.se

Tipsa en vän om vår nimue scanningdag - få en värdecheck på 100 kr*!

Konsultation
Månadens Behandling

nimue Hudanalys/Scanning

Tisdagen den 30 oktober får vi besök av nimue specialisten Petra Ström och deras Skin Scanner.

Under denna dag får du ett unikt tillfälle att boka en ansiktsbehandling med scanning där du får lära känna din hud på djupet och förstå hur du ska behandla den rätt. nimue erbjuder exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leverans-system och är en av de främsta ledarna i hudvårds-branschen. De är välkända för sin överlägsna förståelse av huden och sina effektiva behandlingar för olika hudtillstånd.

UNDER DAGEN GER VI 20% RABATT PÅ HELA nimue´s SORTIMENT, FÖRBESTÄLL DIN ORDER här!

*För varje vän du tipsar och som bokar in en scanningbehandling värd 495 kr, erhåller du en värdecheck på 100 kr att använda på våra behandlingar! Giltigt t.o.m 2019-01-31.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.