Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Uvskyddsamtliga
Månadens Produkt

20 % rabatt på UV-skydd

Våren är äntligen här och likaså solen med dess UV-bestrålning. Se till att skydda din vinterljusa hud på rätt sätt samtidigt som du också investerar i en ungdomligare hud och minskar risken för maligna hudåkommor.

På klinken har vi över 15 olika UV-skydd från våra märken. Du hittar garanterat en personlig favorit och vi erbjuder kompletta miljöbelastande skydd som innehåller filter mot UVA & B samt HEV och IR-ljus till renodlade solskydd med enbart SPF-skydd för UV-ljus.

I April ger vi 20% rabatt på samtliga solskydd från nimue & pHformula*.

30%off
Månadens Behandling

NYHET - Drop In tider

Då många inte riktigt vet hur dagsformen är imorgon eller om man upplever några symtom är det svårt att anta sig några uppgifter eller åtaganden. Vi har därför infört ”Drop-In” tider för er som vill boka med kort varsel.

Bokar du en valfri behandling inom en 24 h period ger vi dig 30% rabatt!*

Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller online via vårt bokningssystem.

*Ange ”DropIn” om du bokar via onlinebokning. 30% rabatt gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller endast 1-24 h framförhållning.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.