Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Månadens Produkt

nimue - Fader serien

Efter sommarens fantastiska väder är det nu många som upptäcker att de var i solen lite väl länge. Hyperpigmentering (pigmentfläckar) kan uppstå efter en sommar med mycket sol, framförallt om man har slarvat med solskydd. Nimue´s produkter för hyperpigmenterad hud innehåller bl.a den prisbelönta, patenterade molekylen diglucosyl gallic syra, även känd som trihydroxy bensoesyra alfa-glukosid (THBG), som aktiveras av den mänskliga hudens naturliga bakterieflora Stratum mikrobium och omvandlas till en kraftfull aktiv ingrediens som minskar hyperpigmentering. 

Nimues faderprodukter fokuserar inte enbart på hyperpigmentering, utan även på ojämn hudton, mörka partier, akneutbrott, hudrodnad, matt hud och inflammation.

I september ger vi 20% rabatt på hela Fader serien från nimue. (kan ej kombineras med andra rabatter)

super-fluids-nimue
Månadens Behandling

NYHET! nimue Super Fluids

Nimue har utvecklat fem helt nya ”Super Fluids” som används vid professionella ansiktsbehandlingar. Dessa Super Fluids möjliggör individuellt anpassade behandlingar för olika hudtillstånd.

Var och en av de 5 olika Super Fluiderna är ett superkoncentrat och ett högpresterande komplex från en specifik aktiv ingrediens och behandlar följande hudtillstånd:

  • Retinol Super Fluid – hud med fina linjer, rynkor och ålderspigmentering

  • Vitamin C Super Fluid– hyperpigmenterad hud och en livlös hud

  • Prebiotic Super Fluid – problemhud och aknebenägen hud

  • Transdermal NAD Super Fluid – livlös hud som visar tecken på rynkor och förlorad spänst

  • Cyanoacrylate Super Fluid – sensibiliserad och inflammerad hud

Boka en Ansiktsbehandling 75 min i september så bjuder vi på tillägget Super fluid! (värde 450:-)

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.