Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Månadens Produkt

NYHET - Brush on SPF

Lagom till sommaren så lanserades ZO Skin Healths efterlängtade produkt Sunscreen + Powder SPF 30 som är en perfekt produkt att ha i väskan när solens strålar är som starkast. Detta är ett fysikaliskt UV-filter som kommer i 3 olika nyanser och som skyddar på såväl UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A.

Förstärk ditt skydd flera gånger per dag med denna enkla brush-on produkt så slipper du kladd och en förstörd makeup. Önskar du en högre SPF-skydd har vi ”kusinen” Colorscience Sunforgettable Brush-on SPF50. (finns i 4 olika nyanser)

Månadens Behandling

SOMMAR Drop In

I semestertider är det ibland skönt att bara ta dagen som den kommer och vara lite spontan. Under Juli & Augusti månad har vi därför infört “Sommar Drop-In” tider för er som vill boka med kort varsel eller är flexibla. (Obs gäller EJ på fotvårdsbehandlingar)

Bokar du en valfri behandling inom en 24 h period ger vi dig 20% rabatt!*

Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller online via vårt bokningssystem.

*Ange “DropIn” om du bokar via onlinebokning. 20% rabatt gäller på ordinarie priser (EJ FOTVÅRD) och kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller ENDAST på bokningar gjorda med 1-24 h framförhållning.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!