Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Uvskyddsamtliga
Månadens Produkt

SOLSKYDD - SPF

Nu när vårsolen tittar fram är det hög tid att sätta goda vanor och skydda huden med rätt solskyddsfaktor. Vi har över 13 stycken olika solskydds/miljöskydd cremer att välja mellan, så att just du hittar din favorit och passar din vardag.

Välj mellan:

nimue SPF 40
nimue SPF 40 Tinted
(3 nyanser)
nimue SPF 50 Enviromentalshield
nimue Element barriar

pHformula UV Protect 30+
pHformula UV Protect 50+
pHformula C.C Creme
(4 nyanser)

Dr K Day Shield SPF 50

20% rabatt på valfri solskydd*

 

*gäller EJ på spf från Zo Skin Health.

 

 

 

 
Månadens Behandling

PRX-T33

Vårstäda huden med en djupgående och hudförbättrande peel! PrX-T33 är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning samt normaliserar pigment.

Genom att bidra till en stimulerad cellförnyelse och återskapa hudens funktioner uppstår en kollagen-stimulerande effekt som:        

▪️lyfter
▪️ger omedelbar lyster
▪️”plumping”-effekt
▪️reducerar rynkor och linjer
▪️Ger en jämnare hudton

Görs i fördel om minst 4 st behandlingar eller som touch up behandling under sommaren mellan ex. laser och mer djupgående behandlingar.

NU: 4 st PRX-T33 4 800:-


(ord. pris 6000:-)

                             

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.