Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, Dr K Dermal Health Carejane iredale och ZO Skin health.

Zo skin health Göteborg Retinols
Månadens Produkt

Effektiv Retinol

Nu när sommarmånaderna har passerat och vi har utsatts för mycket UV-strålning kan det vara säsong för att öka upp hudrutinen hemma. Genom att addera till en effektiv retinolprodukt kan du få en kraftfullare och mer långsiktig hudföryngrande och stärkande effekt som bl.a behandlar:

– fina linjer/rynkor
– pigmentskador/solfläckar
– miljöbelastad hud
– acne/acneärr

På kliniken hittar du följande retinol produkter i olika koncentrationer:

Zo Skin Health:

Retinol Skin Brightener 0,25, 0,5 el 1 %
Wrinkle + Texture Repair

Radical Night Repair

pHformula:

VITA A 24 h Creme
VITA A Rejuvanting Mask

Pris fr. 438:-*

 

*Kampanj på Zo Skin healths Retionol Skin Brightener  finns under september månad!

 

 

Månadens Behandling

Reverse Peel

Detta är en proggressiv behandling av hyperpigmentering och melasma problematik. Reverse peel är en innovativ behandling som i 3 steg behandlar allt från djup till ytligare liggande pigmentförändringar. Behandlingen kombinerar olika verkningsmekanismer för att på ett säkert och effektivt sätt ge maximalt resultat på minimal tid.

Behandlingen består av PRX-t33 peel, Mjölksyra + fytinsyra samt Alfahydroxisyra + fytinsyra och individanpassas efter just ditt behov. Vi rekommenderar en kur om minst 4-6 st stycken behandlingar.

OBLIGATORISK konsultation krävs innan bokning.

Läs gärna mer om behandlingen här!

Boka en kur om 4 st LARGE behandling (helt ansikte) i September, betala för Medium och få kostnadsfritt Reverse Serum. (ord. pris 2995 kr)

PRIS: 1995:-/behandling

 

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.