Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Farsdag
Månadens Produkt

Fars Dag 10 Nov

Den 10 november är det Fars dag och vem kan inte behöva lite extra hudvård om mannen? Allt fler och fler män besöker oss på kliniken och upptäcker de positiva effekterna som en bra hudvårdsrutin kan ge. Dock tycker vi att allt fler män behöver börja ta hand om sin hud då undersökningar har visat att de bryr sig lika mycket om att se pigga och fräscha ut som kvinnor gör. För sist vi kollade så hade män lika mycket hud som kvinnor och utsätter dessutom sin hud för mer slitage genom bland annat rakning.

I Oktober har vi två fina kit från nimue och pHformula att välja på:

pigmentZO
Månadens Behandling

Ansiktsbehandling

Den här tiden på året är det många funderingar och frågor kring pigmenteringsproblematik. Det är också denna tiden på året som vi effektivt och djupgående kan behandla dessa besvär då UV-strålning från solen avtar. Vilken behandlingsform man väljer beror på flera faktorer som duration, orsak, placering och genetik.

På kliniken behandlar vi hyper-pigmentering med bl.a IPL, kemisk peel, Dermapen4kryobehandling eller avancerad hudvårdsbehandling hemma med ZO Skin Health. På nyuppkomna pigmentförändringar skall ALLTID en kontroll av hudläkare göras först för att ev upptäcka malignitet.

I Oktober får du KONSULTATION & ett UV-skydd kostnadsfritt inför din behandlingskur. (värde 858:-)

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

VIKTIG INFORMATON!

Under hösten sker en omfattande renovering av fasaden i huset vår lokal befinner sig i. Detta kommer medföra ändrade öppettider. Om ni planerar
ett spontan besök till oss, vänligen se uppdaterad info här på hemsidan
samt på våra sociala medier: facebook & instagram.

Det går även bra att ringa eller maila oss för mer information!
Tel:031-711 70 60 Mail: info@advancedskincare.se

Öppettider v. 42:
Mån-Tis 9-18      Ons-Tors 11.30-20      Fre 10-17


NYHET! Vi har nu öppnat upp extra kväll- och helgtider så
ni kan
få er behandling utförd i lugn och ro!

BOKA