Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Uvskyddsamtliga
Månadens Produkt

Solskydd - Köp 2, få rabatt

Hyllorna med solskydd går varma på kliniken och många tuber hinner inte ens landa innan de far ut igen. Det gör oss så STOLTA! De flesta av våra kunder har förstått innebörden och vikten av att skydda sin hud, och särskilt nu på våren då solen är stark och vår hud ännu inte har byggt upp sitt naturliga skydd.

I Maj har vi kampanj på våra solskydd från samtliga våra hudvårdsmärken och vi lämnar 15% rabatt när du köper minst 2 st solskydd.

 

–  Zo Skin Health  –  Colorscience  – 
–  Dr K  –  pHformula  –  nimue  –

 

Pris: 388 – 998:-*

*ordinarie pris, innan avdragen rabatt.

 

 

 
Månadens Behandling

Lashlift

Önskar du dig pigga och vackra ögon utan att behöva stå och pilla framför spegeln med mascaran? Då ska du boka lashlift, en permanent fransböjning som gör att du får en fin, naturlig inraming och vaken blick. Behandlingen tar endast 60 min och färgning av fransar.

Önskar du även färga och forma bryn i samband med detta går det bra att välja ”Lashlift inkl brynstyling”.

Behandlingen är helt smärtfri och skonsam mot dina fransar då vi alltid efterbehandlar mer keratin för starka och friskare fransar. Effekten håller i upp till 6-8 veckor.

Lashlift                                               850 :-
Lashlift
inkl. brynstyling                1150 :-

 

Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller online via vårt bokningssystem, välj rubrik ”Ögonbehandlingar”.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.