Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

C-vitkitnimuephformula
Månadens Produkt

20% på C-vitamin produkter

När solens strålar är som starkast och mest intensiva under maj-augusti utsätts huden för påfrestning och slitage. UVA och UVB ljus orsakar hudskador som leder till förtidigt åldrande och i värsta fall hudcancer.

Genom att vårda huden med c-vitamin tillför man såväl antioxidanter som kollagenstimulerande effekter och huden får en återuppbyggnad. Vi har flera olika c-vitamin produkter på kliniken i form av serum, creme eller mask.

I Maj ger vi 20% rabatt på samtliga C-vitamin produkter från nimue & pHformula*.

30%off
Månadens Behandling

NYHET - Drop In tider

Då många inte riktigt vet hur dagsformen är imorgon eller om man upplever några symtom är det svårt att anta sig några uppgifter eller åtaganden. Vi har därför infört ”Drop-In” tider för er som vill boka med kort varsel.

Bokar du en valfri behandling inom en 24 h period ger vi dig 30% rabatt!*

Boka genom att ringa 031-711 70 60 eller online via vårt bokningssystem.

*Ange ”DropIn” om du bokar via onlinebokning. 30% rabatt gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller på 1-24 h framförhållning. Gäller EJ på estetiska injektionsbehandlingar (azzalure & restylane).

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!