Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

Phase-3-Aggressive-Anti-Aging-Program[5]
Månadens Produkt

25% på ZO Skin Health

Under vägledning av Dr. Obagi har ZO Skin Health® utvecklat ett brett spektrum av effektiva produkter, hudvårdslösningar för daglig användning och behandlingsprotokoll som bidrar till och upprätthåller en god hudhälsa. Produktserien är en av marknadens mest potenta hudvårdsprodukter och ger resultat på de flesta svårbehandlade hudtillstånd.

Under sommaren ger vi 25 % rabatt på utvalda produkter från serien på grund av att bäst-före-datum närmar sig på en del produkter samt att flera av produkterna har fått nya namn samt förpackningar och vi säljer nu ut de ”gamla”. För att veta vilka produkter som finns kvar, ring eller maila oss på kliniken: 031-711 70 60 eller info@advancedskincare.se

dermapen4göteborg
Månadens Behandling

Konsultation

Efter sommaren är det många som har frågor kring sin hud och vad man kan göra åt diverse oönskade problem som uppkommit. Det kan röra acne utbrott eller ojämn hudton, dvs hyperpigmenteringar. För att ge just Dig rätt vägledning rekommenderar vi alltid en Konsultation med någon av våra duktiga Auktoriserade Hudterapeuter, innan val av behandling. Där får du ett intimt och personligt möte med just din hud i fokus och råden du får är garanterat det bästa för just dig och din hud. Boka idag!

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.