Erbjudanden

Här hittar du varje månad aktuella erbjudanden och nyheter från vårt behandlingsutbud men även från våra produktserier: nimue, pHformula, jane iredale och ZO Skin health.

nyaflaskornimue
Månadens Produkt

Nya flaskor nimue

I början på året bytte nimue ut sina refill system till nya fräscha flaskor. I samband med detta fick du som köpte en refill en helt ny flaska till refillpris. Vi säljer nu ut samtliga gamla system (ordinarie flaska samt refiller) för att göra plats för de nya och du får därför 20% på dessa produkter.

Först till kvarn… (vissa är redan slutsålda så ring eller maila oss gärna för mer info om vad som finns kvar)

smartResurfacer_nimue
Månadens Behandling

nimue SMART Resurfacer

Nimue är stolta över att presentera sin kraft-fullaste peeling någonsin – Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlingsresultaten utan några sidoeffekter och som ger ett fantastiskt resultat.

Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Styrkan hos Smart Resurfacer kan anpassas efter hudtillstånd.

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.