Byte av Bokningssystem

BYTE AV BOKNINGSSYSTEM

Just nu byter vi boknings- och journalsystem, vilket gör att du nu inte kan boka din tid själv online. Vi beräknar ha löst allt det tekniska inom ett par dagar och att det snart är igång som vanligt igen den 14 Oktober 2020. Under tiden hjälper vi gärna dig med att hitta en tid som passar så ring eller maila oss enligt uppgifterna nedan, så återkommer vi till er. Vi tackar för ert tålamod under tiden övergången sker. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er.

Vilken information samlar vi in från besökare på vår webbplats?
När du interagerar och/eller fyller i ett formulär på vår webbplats, kan du bli ombedd att ange ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer eller annan information som behövs för att slutföra formuläret. Dessa fält kan komma att ändras över tid för att uppfylla uppsatt syfte med formuläret.

Kontakta oss:

Advanced Skin Care
Fjärde Långgatan 25
413 27, Göteborg
Sverige
info@advancedskincare.se
031-711 70 60

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.