Laser Genesis (hudföryngring)

Långvarig hudföryngring med hjälp av laserbehandling från Cutera

Laser Genesis är en behandlingskur som ger en tydligt hudföryngrande effekt. Genom att stimulera kollagenproduktionen minskar Laser Genesis behandlingen effektivt uppkomsten av fina linjer och rynkor, stramar upp porerna, minskar talgproduktionen, förbättrar hudton och textur, behandlar solskador och hjälper till att minska eventuell rodnad på huden. Laser Genesis behandlingen fungerar genom att försiktigt värma dermis, som ligger under hudens yta. Behandlingen upplevs ofta väldigt lugnande, eftersom det inte finns några större obehag.

Energin från lasern kan också dra ihop ytliga blodkärl, vilket hjälper till att bekämpa rodnad och rosacea. Det kan också hjälpa till att behandla akne och ärrbildning.

Få en ungdomlig, frisk hud

Att få en Laser Genesis-behandling är faktiskt väldigt avslappnande – ungefär som en lyxig ansiktsbehandling, men mycket mer effektiv. Har du bestämt dig för att ta din hudvårdsrutin till nästa nivå men inte riktigt är redo för estetiska injektionsbehandlingar är detta ett bra alternativ för dig. Kollagenstimulerande behandlingar är något vi rekommenderar löpande efter cirka 25-30 års ålder då hudens åldrande börjar tillta och kollagenproduktionen avta.

De bästa resultaten kommer vanligtvis efter tre till sex behandlingar, beroende på din huds tillstånd och vad du vill ta itu med, och vi rekommenderar att du gör en underhållsbehandling en gång per år.

Hur känns det?

De flesta patienter beskriver känslan av Laser Genesis som en varm sol som rör vid ansiktet. Avkopplande och utan smärta eller obehag alls, denna behandling är likvärdig med en lugnande ansiktsbehandling – med mycket fler fördelar såklart. En handhållen enhet rör sig fram och tillbaka över huden och skapar en känsla av värme. Behandlingen gör inte ont.

Vad är fördelarna?

Förutom en fastare, stramare och jämnare hy, kan den även behandla solfläckar och minska storleken på porerna. Det har också varit mycket fördelaktigt för att ta itu med kroniska tillstånd som rosacea samt hjälpt till att minska effekterna av akneärr och missfärgning. Återhämtningen från lasergenesis är minimal, och du kan återgå till normala aktiviteter direkt. Du bör se märkbara resultat inom 3 – 4 veckor när det nya kollagentrådarna och hudcellerna som skapats av lasergenesis stiger till ytan. När resultaten väl syns kommer du att märka en dramatiskt slätare hud, en jämnare hudton med tydligare glow och mer ungdomlig hy överlag.

Hur lång tid tar det?

Behandlingen tar ca 30 – 45 min. Behandlingen utförs snabbt vilket gör att den kan utföras även på din lunchrast. Du kan återgå till arbetet direkt efter, eftersom det inte finns någon konvalescenstid.

Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar och hur ofta du behöver behandlas beror på ditt hudtillstånd och ditt önskade resultat. Vanligtvis behövs en serie om 3 – 6 st behandlingar med ungefär en månads mellanrum. Varje patient är unik, så det är viktigt att boka en konsultation först för att ta reda på exakt vad du behöver och hur många Laser Genesis-behandlingar som kan behövas.

Konsultation inför Laser Genesis (hudföryngring)

Är du osäker vilken behandling som passar dig och ditt problem? Boka en kostnadsfri* konsultation hos våra Auktoriserade Hudterapeuter så går vi igenom dina förutsättningar och lägger upp en behandingsplan anpassad för just dig.

Tid: 20 min

Pris: 500 kr*

*kostnadsfri vid bokning av behandling

NYHET! LaserGenesis Facial

Detta är en avancerad hudvårdsbehandling för dig med begränsad tid och som önskar en djupgående behandling med det bästa från våra klassiska hudvårdsbehandlingar (peeling, portömning, massage etc) men samtidigt vill ha en djup kollagenstimulering för långvarig effekt.

Genom att uppgradera din hudvårdsbehandling med LaserGenesis (kollagenstimulerande laser 1064 nm) påverkar vi dermis och den levande delen av huden där kollagena trådar finns. Resultatet blir en tydlig hudföryngring, som ger en ungdomligare och fastare hud med minskade porer och jämnare hudton.

Rekommenderas var 8:e vecka under hela året.

Tid: 60 min

Pris: 2795:-

Laser Genesis - Ansikte (hudföryngring)

Vi kombinerar Green Laser med en våglängd på 532nm tillsammans med Laser Genesis som har en våglängd på 1064 nm från Cutera Excel V+ för säker, effektiv behandlingar med hög effektivitet på alla hudtyper. Kombinationen av levererad energi på såväl ytliga som djupa hudlager ger en kraftfullt hudföryngrande effekt men långvarigt resultat.

*Rekommenderas i en kur om minst  3 st behandlingar. 20 % rabatt vid bokning av kur.

Tid: 45 min

Pris: 3195:-

Delbetala med Human Finans!

Laser Genesis - Ansikte + hals

Kombinationsbehandling med Green Laser samt Laser Genesis från Cutera Excel V+ för ansikte och hals.

Rekommenderas i en kur om 3 – 6 st behandlingar. 20 % rabatt vid bokning av kur.

Tid: 45 min

Pris: 3950:-

Delbetala med Human Finans!

Laser Genesis - Ansikte + hals & dekolletage

Kombinationsbehandling med Green Laser samt Laser Genesis från Cutera Excel V+ för ansikte, hals och dekolletage.

Rekommenderas i en kur om 3 – 6 st behandlingar. 20 % rabatt vid bokning av kur.

Tid: 45 min

Pris: 4700:-

Delbetala med Human Finans!

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.