Träffa en hudterapeut i Göteborg

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar. När du besöker vår hudklinik i Göteborg för första gången utför vi en grundlig hälsoprofil som tar upp nuvarande tillstånd och bakgrund för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra hudterapeuter även vidareutbildande inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Boka Konsultation & rådgivning

Är du osäker på vilken behandling du ska välja på vår klinik i Göteborg är en konsultation med våra Auktoriserade Hudterapeuter en bra start. Kostnadsfri vid köp av kur eller minst 3 produkter*!

Jordgubbe i vatten

Konsultation – Hudvård

Lär dig förstå din hud och dess behov. En hudterapeut utför en genomgående hudanalys och hälsokonsultation. Därefter får du rekommendationer som passar just dina behov inom hudvårdsrutiner hemma samt även lämpliga behandlingsalternativ kring mer djupgående avancerad hudvårdsbehandlingar. Ett bra alternativ om du är ny inom hudvård eller osäker på om du behandlar din hud rätt.

*Kostnadsfri vid köp av minst tre hudvårdsprodukter (för ett värde över 1000 sek) eller behandlingkur om minst 4 st behandlingar.

Tid: 20 min
Pris: 500 :-

Konsultation – Dermapen / SkinPen

Vi utför dagligen flera microneedling behandlingar med Dermapen och Skinpen som är eftertraktade i Göteborg. För dig som är nyfiken på våra microneedling behandlingar eller kryoterapi behandling där vi arbetar med Dermapen är denna konsultation första steget. Här går vi igenom din huds förutsättningar samt ger dig råd om passande behandlingsupplägg. Du får fylla i en hälsoprofil och vi utför en noggrann hudanalys för att ge dig rätt rekommendationer och prisförslag. Läs mer om Dermapen Cryo eller Dermapen microneedling

(Kostnadsfri vid köp av minst tre Dermapen-kurbehandlingar)

Tid: 20 min
Pris: 500 :-

Konsultation – Laser

När du står inför en laserbehandling behövs alltid en noggrann hudanalys för att bedöma om din hud och ditt allmäntillstånd lämpar sig för behandling av laser. Här får du rådgivning och en personling konsultation utförd av en auktoriserad hudterapeut inför din laserbehandling i Göteborg. Vi behandlar bland annat ojämn pigmentering, ytliga röda kärl (telangiektasier), cherry spots,  spider angioma, rosacea/acne, disffus rodnad, solar lentigo, solskadad hud, förtidigt åldrad hud m.m. Läs mer om laserbehandling!

(Kostnadsfri vid köp av minst tre stycken kurbehandlingar)

Tid: 20 min
Pris: 500 :-

Kostrådgivning – Matdagbok

För dig som behöver få balans i livet och är osäker på om den mat du äter är bra för dig och din hud finns detta alternativ. Under en kostrådgivning analyserar vi dina kostvanor för att skapa förutsättningar för en sund och balanserad livsstil. Du får i förhand fylla i en matdagbok och registerara alla intag under minst 3 dagar. Dina intag sammanfattas och gås igenom tillsammans med en kostrådgivare vid ett fysiskt besök på kliniken.

(Kostrådgivning rekommenderas i en omgång av tre besök för att uppnå bästa effekt.)

Tid: 35 min
Pris: 995 :-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Personlig kostrådgivning

Här går vi igenom din kropps förutsättningar, dina kostvanor samt vilka resultat du önskar uppnå. Vi skapar en skräddarsydd rådgivning för dig och din vardag och uppnår de mål du önskar. Oavsett om du önskar påverka din vikt eller förbättra din allmäna hälsa och optimera din kropps förutsättningar, är en personlig kostrådgivning ett steg i rätt riktning till det liv du önskar.

Vid viktkorrigering dokumenterar vi dina mått och din vikt för att kunna följa upp din väg mot målet. Detta är sker givetivs under sekretess och endast efter ditt godkännande. En personlig kostrådgivning rekommenderas alltid i kombination med en ”Matdagbok”.

Tid: 45 min
Pris: 1095 :-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Kostrådgivning för energi

Ibland behöver man mer energi för att orka med vardagen eller återhämta sig efter en tuff influensatid. Denna rådgivning ger dig tre konsultationstillfällen där vi fördjupar oss i att optimera din kropps styrka och förnyelse – för att ge mer energi. Vid första tillfället utförs en matdagbok och mål sätts upp som sedan följs upp under andra och tredje tillfället.

Tid: 3 x 45 min
Pris: 2000 :-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Kostrådgivning för kroppsvikt i balans

För dig som vet direkt att du behöver en förändring i ditt liv är detta kostrådgivningspaket rätt. Denna rådgivning ger dig tre konsultationstillfällen där vi ser över din över- eller undervikt. Vi analyserar orsaker och risker samt hur vi finner den bästa lösningen för just dig. Du får tips och råd på träningsformer och vanor som passar just dig. Vid första tillfället utförs en matdagbok och mål sätts upp som sesdan följs upp under andra och tredje besöket.

Dina mått dokumenteras för att kunna se din utveckling.

Tid: 3 x 45 min
Pris: 2000 :-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Kostrådgivning för hälsa

Här arbetar vi utifrån att optimera ett hälsosamt åldrande som påverkar såväl huden som våra inre organ. Bra för dig som varit sjuk under en längre tid eller som varit utbränd/utamattad. Denna rådgivning ger dig kunskap om var i kosten du hittar mest mineraler, vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen som påverkar din kropp och dess åldrande på ett sunt sätt. Detta passar för alla åldrar med det är framförallt viktigt vid menompauser och hormonförändring.

Välj att leva Healthy Ageing, inte Anti Ageing!

Tid: 3 x 45 min
Pris: 2000 :-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Våra produkter

Nyhetsbrev

Upptäck våra produkter och ta del av våra spännande nyheter.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dom senaste uppdateringarna i din e-brevlåda.

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.