Konsultation och kostrådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, medicinska behandlingar.

Är du osäker på vilken behandling du ska välja är en Konsultation med våra Auktoriserade Hudterapeuter en bra start. Kostnadsfri vid köp av kur eller minst 3 produkter*!

Jordgubbe i vatten

Konsultation – Hudvård

Lär dig förstå din hud och dess behov. Vi utför en genomgående hudanalys och hälsokonsultation. Därefter får du rekommendationer som passar just dina behov inom hudvårdsrutiner hemma samt lämpliga behandlingsalternativ.

*Kostnadsfri vid köp av minst tre hudvårdsprodukter (för ett värde över 1000 sek) eller behandlingkur om minst 4 st behandlingar.

Tid: 25 min
Pris: 450 :-

Konsultation – Dermapen

För dig som är nyfiken på våra microneedling behandlingar eller kryoterapi behandling där vi arbetar med Dermapen. Här går vi igenom din huds förutsättningar samt ger dig råd om passande behandlingsupplägg. Du får fylla i en hälsoprofil och vi utför en noggrann hudanalys för att ge dig rätt rekommendationer och prisförslag. Läs mer om Dermapen Cryo eller Dermapen microneedling

(Kostnadsfri vid köp av minst tre Dermapen-kurbehandlingar)

Tid: 25 min
Pris: 450 :-

Konsultation – IPL

När du står inför en IPL-behandling behövs alltid en noggrann hudanalys för att bedöma om din hud och ditt allmäntillstånd lämpar sig för behandling av IPL. Här får du rådgivning kring permanent hårborttagning samt hudföryngring. Vi behandlar bland annat ojämn pigmentering, ytliga röda kärl (så kallade telangiektasier och för tidigt, solskadad hud) . Läs mer om IPL behandling!

(Kostnadsfri vid köp av minst tre stycken IPL-kurbehandlingar)

Tid: 25 min
Pris: 450 :-

Kostrådgivning – Matdagbok

Vi analyserar dina kostvanor för att skapa förutsättningar för en sund och balanserad livsstil.(Kostrådgivning rekommenderas i en omgång av tre besök för att uppnå bästa effekt.)

Tid: 45 min
Pris: 650 :-

Personlig kostrådgivning

Vi går igenom din kropps förutsättningar, dina kostvanor samt vilka resultat du önskar uppnå. 

Vid viktkorrigering dokumenterar vi dina mått och din vikt för att kunna följa upp din väg mot målet.

Tid: 45 min
Pris: 650 :-

Kostrådgivning för energi

Denna rådgivning ger dig tre konsultationstillfällen där vi fördjupar oss i att optimera din kropps styrka och förnyelse – för mer energi.

Tid: 3 x 45 min
Pris: 1600 :-

Kostrådgivning för kroppsvikt i balans

Denna rådgivning ger dig tre konsultationstillfällen där vi ser över din över- eller undervikt. Vi analyserar orsaker och risker samt hur vi finner den bästa lösningen för just dig. Du får tips och råd på träningsformer och vanor som passar just dig.

Dina mått dokumenteras för att kunna se din utveckling.

Tid: 3 x 45 min
Pris: 1600 :-

Kostrådgivning för hälsa

Denna rådgivning ger dig kunskap om var i kosten du hittar mest mineraler, vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen som påverkar din kropp och dess åldrande på ett sunt sätt. Detta passar för alla åldrar med det är framförallt viktigt vid menompauser och hormonförändring.

Välj att leva Healthy Ageing, inte Anti Ageing.

Tid: 3 x 45 min
Pris: 1600 :-

Våra produkter

Nyhetsbrev

Upptäck våra produkter och ta del av våra spännande nyheter.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dom senaste uppdateringarna i din e-brevlåda.