Rynkbehandling (btx)

Muskelavslappnande medel utvunnet från botulinumtoxin typ-A är speciellt designat för estetiska indikationer och behandling av oönskade rynkor. Vi använder en produkt från svenska Galderma som är ett tryggt och säkert läkemedel med över 25 års klinisk erfarenhet och effekt.

På vår klinik i Göteborg arbetar vi med muskelavslappnade behandlingar för att motverka oönskade rynkor.  Det verksamma ämnet är botulinumtoxin typ A och agenturen bakom produkten vi arbetar med, kommer från svenska läkemedelsbolaget Galderma som även producerar Restylane. Toxinbehandling med botulinumtoxin (btx) har blivit en av världens mest efterfrågade behandlingar och är populära för sin snabba och hudföryngrande effekt.

Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska inför din injektionsbehandling, kan underlätta ditt val av behandling och preparat. Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden.

Medlet injiceras lokalt i muskeln där man önskar få en reducerad muskelkontraktion och stannar sedan kvar där i upp till 5 månader. Botulinumtoxin (btx) har en snabb verkningstid och redan efter 2-3 dagar kan man se effekt med full behandlingseffekt efter 2 veckor.

Behandlingsområden:

Glabella ”Argrynkan”
Kråksparkar
Pannrynkor ”vertikala linjer”
”Gummy smile”
Sura mungipor

Behandling med muskelavslappnande medel leder till extremt få biverkningar. De mest vanligaste biverkan är obehag i injektionsområdet och huvudvärk, där båda är övergående inom ett par dagar upp till en vecka.

Kontraindikationer:

  • gravid eller ammande
  • aktiva hudinfektioner som herpes eller acne
  • feber eller tecken på infektion
  • under 18 år
  • sjukdomar som myastena gravis, eaton-lamberts syndrom, ALS, blödningsrubbningar

Behandlingarna utförs av vår Legitimerade Sjuksköterska. Kliniken har en Medicinskt Ansvarig Läkare bakom samtliga injektionsbehandlingar.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvänding om du inte behandlats de senaste 6 månaderna med muskelavslappnande medel*.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (btx) och hyaluronsyrefillers (Restylane/Profhilo) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Pris: 500 :-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Botulinumtoxin (btx)

Är du trött på att alltid se arg eller trött ut? Känns det som om åren har passerat dig förbi och din inre ålder inte speglar din yttre? Då kan toxinbehandling vara ett lämpligt alternativ. Med rätt dos på rätt ställe får du ett naturligt och neutralt resultat som framhäver ett mer avslappnat uttryck. Vi förespråkar hellre för lite än för mycket och utgår alltid ifrån din personliga läge för bäst effekt. Skulle behov av touch up (korrigering) finnas sker detta kostnadsfritt efter 2 veckor.

Välj mellan behandlingsområden som:

– Glabella ”Argrynkan”
– Kråksparkar (ögonvrån)
– Pannrynkor ”vertikala linjer”
– ”Bunnylines”
– ”Gummy-smile”
– Ögonbrynslyft
– Masseter (spända käkar)
– Nedåtgående mungipor
– Platysma/Nefertiti lyft

 

 

 

 

 

*Den 1 Juli 2021 trädde den nya lagen för Estetiska injektionsbehandlingar igenom som säger att du som konsument skall ha minst 48 h betänktetid och en konsultation skall alltid utföras om:

– Du EJ har behandlats med preparatet tidigare
– Det har gått över 6 månader sedan din förra behandling
– Om du behandlats med samma preparat inom 6 månader men på annan klinik

1 litet område                 1900:-
Lipflip, Gummy Smile, Ögonbrynslyft, Sura mungipor, Bunnylines

1 område                         2 500:-
Glabella, Kråksparkar
eller
Panna

2 områden                       3 400:-
Glabella, Kråksparkar
och/eller Panna

3 områden                       4 200:-

4 områden                       4 800:-

Masseter/Platysma       4 800:-
(masseter el Platysma)

 

Delbetala med Humans Finans!

Botox i Göteborg
Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.