Fillers / Restylane

Vi framhäver din bästa version av dig själv

Estetiska injektionsbehandlingar eller ”fillers” är ett preparat bestående av hyaluronsyra som kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden. På vår klinik i Göteborg erbjuder vi fillers från Restylane som är resultatet av svensk forskning med över 20 års klinisk bevisning med pålitliga resultat och dokumenterad säkerhet. Behandlingarna anpassas efter dina behov och resultaten syns omedelbart.

Injektionsbehandlingar med hyaluronsyra är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttryck eller ansiktsrörelser utan syran bidrar återfuktning inifrån huden och ger på så sätt en hudvårdande effekt inifrån. RESTORE, ENHANCE & REFRESH är Restylanes egna ledord som guidar dig rätt för ett naturligt resultat och vår målsättning är alltid att framhäva din bästa version av dig själv!

Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska inför din fillersbehandling, kan underlätta ditt val av behandling och preparat. Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden.

Fillers behandlingar i Göteborg

Hyaluronsyra är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Den hyaluronsyra som man använder i injektionsbehandlingar liknar kroppens egna hyaluronsyra och är på så sätt naturlig för vår kropp. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och hudtester behöver inte göras.

Fördelar

Resultaten av en behandling med restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen mellan 6–24 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 24 månader. För att bibehålla resultaten i exempelvis läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

”Fillers” med restylane är injektionsbehandlingar som på ett enkelt och bra sätt ger dig kontroll över ditt utseende. Eftersom behandlingen är snabb och inte innebär något kirurgiskt ingrepp kan man utan större besvär återgå till vardagen direkt efteråt.

Det sägs att varje ansikte berättar sin historia, vad vill du att din ska berätta?

Behandlingarna utförs av vår Legitimerade Sjuksköterska och kliniken har en Medicinskt ansvarig läkare för din trygghet.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvänding om du inte behandlats de senaste 6 månaderna med fillers*.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (btx) och hyaluronsyrefillers (Restylane/Profhilo) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Boka en Privat Konsultation idag!

Pris: 500 :-*

*Kostnadsfri vid bokning av behandling

Restylane Fillers

Önskar du återskapa förlorad tid eller upplever du att huden har åldrats i förtid? Genom att tillföra hyaluronsyra (HA) kan man boosta och förnya huden inifrån, samtidigt som huden blir mer välmående och motståndskraftigare. Genom fillers injektioner kan man återskapa tappad volym, korrigera asymmetri eller förbättra hudstrukturen. Hyaluronsyran från Restylane är ett resultat av svensk forskning och all produktion samt forskning sker i Sverige.

Restylane från Galderma har över 20 års erfarenhet av klinisk verksamhet samt över 40 miljoner utföra behandlingar. Det är en säker produkt med relativt få biverkningar och med ett hållbart resultat mellan 6-24 mån beroende på val av produkt.

Behandlingsområden:

  • Rynkreducering och hudföryngring
  • Nasolabialveck (vecken från näsa till mungipor)
  • Öka volym i läppar eller skapa läppkontur
  • Återställa volym på kindben
  • Förstärkning av käklinjen
  • Förstärka drag som haka och käklinje

Pris:

Tear Trough                fr. 2 900:-
Läppar 1 ml                     3 500:-
Restylane 1 ml                3 800:-
Kinder 2 ml                      6 460:-
Perioral rejuvination      7 980:-
Läpp+Kinder 3 ml           8 550:-

Soft Lift (4 ml eller mer)

Förstärk och återställ ansiktets konturer utan kirurgi!


Från priser
                  10 640:-

Delbetala med Humans Finans!

Fillers i Göteborg
Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.