Injektionsbehandlingar

Medicinsk hudvård eller estetisk dermatologi är en förlängning av den traditionella hudvården där vi kan erbjuda dig ett bredare sortiment av mer djupgående behandlingar för dig som har högre krav. Vi erbjuder allt ifrån kemiska peelingar, IPL-och laserbehandlingar mot hudförändringar till injektionsbehandlingar utförda av hudläkare.

Fillers eller injektionsbehandlingar med hyaluronsyra (Juvederm) och Botolinumtoxin (Vistabell) kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden. Behandlingarna anpassas efter dina behov och resultaten syns omedelbart.

Injektionsbehandlingar med hyaluronsyra är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttryck eller ansiktsrörelser utan syran bidrar återfuktning inifrån huden.

Hyaluronsyra är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Den hyaluronsyra som man använder i injektionsbehandlingar liknar kroppens egna hyaluronsyra och är på så sätt naturlig för vår kropp. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och hudtester behöver inte göras.

Fördelar

Resultaten av en behandling med injektionsbehandlingar med Juvéderm är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

”Fillers” är injektionsbehandlingar som på ett enkelt och bra sätt ger dig kontroll över ditt utseende. Eftersom behandlingen är snabb och inte innebär något kirurgiskt ingrepp kan man utan större besvär återgå till vardagen direkt efteråt.

Det sägs att varje ansikte berättar sin historia, vad vill du att din ska berätta?

Behandlingarna utförs av vår legitimerade hudläkare Jonatan Tovi.

Konsultation med hudläkare

Kostnadsfri rådgivning hos vår Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut.
(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Kontakta oss om du vill veta mer!

Pris: 500 :-

Injektionsbehandling med Juvéderm

Volbella, Voluma, Hydrate och Volift – 1ml

Vi ger dig 10 % rabatt vid behandling av fler än 3 områden. Vi ger även 10 % rabatt på din nästkommande injektionsbehandling om du gör ett återbesök inom en 12 månaders period.
Vi använder oss utav fillers från Juvéderm, som ger ett naturligt, mjukt utseende.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din injektionsbehandling.

Pris: 3500 :-

Injektionsbehandling med Vistabel

Vistabel (även kallat botox) är ett muskelavslappnande medel som har använts under lång tid inom sjukvården för att både behandla medicinska besvär som hyperhidros (kraftiga svettningar), migrän och annan återkommande värk men även inom den estetiska hudvården för behandling av rynkor.

Vistabel kan behandla:

  • Vertikala rynkor mellan ögonbrynen som uppkommer när man rynkar pannan maximalt (glabellaveck)
  • Skrattrynkor (kråksparkar) i ögats utkanter som uppkommer när man ler tydligt eller skrattar
  • Mimiska linjer och rynkor i pannan som lämnar djupa linjer i huden
  • Tungt liggande ögonbryn

Alla våra injektionsbehandlingar med botox utförs av vår legitimerade hudläkare Jonatan Tovi och en noggrann konsultation genomförs innan behandlingen startar.

Kostnadsfri rådgivning hos vår Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut.
(Denna är kostnadsfri i samband med en injektionsbehandling.)

Konsultation läkare
Glabella
Glabella, panna
Glabella, panna & kråksparkar

Pris: 500 :-
fr. 3000 :-
fr. 3500 :-
fr 4000 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.