Injektionsbehandlingar

Medicinsk hudvård eller estetisk dermatologi är en förlängning av den traditionella hudvården där vi kan erbjuda dig ett bredare sortiment av mer djupgående behandlingar för dig som har högre krav. Vi erbjuder allt ifrån Dermapen4, kemiska peelingar, IPL-och laserbehandlingar mot hudförändringar till injektionsbehandlingar utförda av Leg. Sjuksköterska.

Fillers eller injektionsbehandlingar med hyaluronsyra och Botulinumtoxin kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden. Behandlingarna anpassas efter dina behov och resultaten syns omedelbart.

Injektionsbehandlingar med hyaluronsyra är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttryck eller ansiktsrörelser utan syran bidrar återfuktning inifrån huden.

Hyaluronsyra är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Den hyaluronsyra som man använder i injektionsbehandlingar liknar kroppens egna hyaluronsyra och är på så sätt naturlig för vår kropp. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och hudtester behöver inte göras.

Fördelar

Resultaten av en behandling med injektionsbehandlingar med  är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

”Fillers” är injektionsbehandlingar som på ett enkelt och bra sätt ger dig kontroll över ditt utseende. Eftersom behandlingen är snabb och inte innebär något kirurgiskt ingrepp kan man utan större besvär återgå till vardagen direkt efteråt.

Det sägs att varje ansikte berättar sin historia, vad vill du att din ska berätta?

Behandlingarna utförs av vår Legitimerade Sjuksköterska.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Rådgivning hos vår Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut som även är Leg. Sjuksköterska.
Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Pris: 500 :-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.