Ögonbehandlingar

Vi erbjuder flera olika typer av ögonbehandlingar med fokus på just ditt behov. Välj mellan tradiontionella frans och brynfärgningar samt plockning av bryn till antiage inriktade behandlingar, eller varför inte kombinera båda?

Färgning av fransar och bryn med plock

I kombination med ansiktsbehandling, 450 kr

Tid: 30 min
Pris: 550 :-

Färgning av bryn med plock

I kombination med ansiktsbehandling, 350 kr

Tid: 15 min
Pris: 450 :-

Färgning av fransar

I kombination med ansiktsbehandling, 350 kr

Tid: 15 min
Pris: 450 :-

Eyes Advanced

En lyxig behandling för området omkring ögat. Behandlingen jämnar ut fina linjer och rynkor, och har dessutom en avsvällande effekt på ”påsar” under ögonen.
Behandlingen innefattar rengöring, peeling, färgningar av frans och bryn samt plock av bryn. Den avslutas med en stärkande specialmask utefter ditt behov. Vi använder produkter från nimue och pHformula, speciellt framtagna för resultatinriktad hudvård.

Rekommenderas i kur om minst fyra gånger.

Tid: 60 min
Pris: 895 :-

pHformula E.Y.E Resurfacing

En speciellt framtagen behandling för avancerad anti-age vård för ögon och mun. pHformulas Resurfacing behandlingar fokuserar på att begränsa typiska tecken på åldrandet i det känsliga området runt ögonen. Behandlingen passar alla som har fina linjer och som aktivt vill motverka hudens åldrande.
Rekommenderas i kur om minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med N.E.C.K , 995 kr
I kombination med ansiktsbehandling, 550 kr

Tid: 30 min
Pris: 750 :-

pHformula N.E.C.K Resurfacing

En behandling för hals och dekolletage som består av en effektiv kombination av ”skin resurfacing”-syror som vårdar solskadad och åldrad hud. Vi glömmer alltför ofta bort denna del av vårt ansikte som lätt kan avslöja förtidigt åldrad och skadad hud. Behandlingen passar alla hudtyper och kan lätt göras som tillval i en vanlig ansiktsbehandling.
Rekommenderas i kur om minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med N.E.C.K , 995 kr
I kombination med ansiktsbehandling, 550 kr

Tid: 30 min
Pris: 750 :-

Dermapen Runt Ögon

Dermapen™ är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen™ har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 0,5 mm runt ögonen. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

 

 

 

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid kl. 10-14 mot uppvisande av id-handling.

Tid: 30 min
Pris: 1095 :-
(3 kurbehandlingar 2790:-)

Köp presentkort

Köp presentkort

Ett presentkort Advanced Skin Care kan användas till mycket – en ögonbehandling, fotvård eller kanske en härlig ansiktsbehandling. 

En upplevelse är alltid en uppskattad gåva.