Ögonbehandlingar

Vi erbjuder flera olika typer av ögonbehandlingar med fokus på just ditt behov. Välj mellan tradiontionella frans och brynfärgningar samt plockning av bryn till antiage inriktade behandlingar, eller varför inte kombinera båda?

Lashlift Elleebana

Önskar du dig pigga och vackra ögon utan att behöva stå och pilla framför spegeln med mascaran? Då ska du testa på lashlift som är en permanent fransböjning som gör att du får en fin, naturlig inraming och vaken blick. Behandlingen tar endast 60 min och färgning av fransar ingår för en intensiv blick. Önskar du även färga och forma bryn i samband med detta går det bra att välja “Lashlift inkl brynstyling”.

Under behandlingen läggs dina fransar upp på lämplig spole för just din längd och formas sedan varsamt så du får en individuellt anpassat lyft. Permanentvätska läggs på och verkar under en liten stund innan vi slutligen färgar dina fransar. Behandlingen är helt smärtfri och skonsam mot dina fransar då vi alltid efterbehandlar mer keratin för starka och friskare fransar. Effekten håller i ca 6-8 veckor.

Tid: 60 min
Pris: 950 :-

Lashlift Elleebana inkl. brynstyling

Samma behandling som ovan med lashlift men här inkluderar vi också dina bryn. Vi avslutar lashlift behandlingen med att färga och styla brynen efter dina önskemål.

 

Tid: 75 min
Pris: 1250 :-

Färgning av fransar och bryn med plock

I kombination med ansiktsbehandling, 450 kr

 

Tid: 30 min
Pris: 550 :-

Färgning av bryn med plock

I kombination med ansiktsbehandling, 350 kr

 

Tid: 15 min
Pris: 450 :-

Färgning av fransar

I kombination med ansiktsbehandling, 350 kr

 

Tid: 15 min
Pris: 450 :-

Eyes Advanced

En lyxig behandling för området omkring ögat. Behandlingen jämnar ut fina linjer och rynkor, och har dessutom en avsvällande effekt på ”påsar” under ögonen.
Behandlingen innefattar rengöring, peeling, färgningar av frans och bryn samt plock av bryn. Den avslutas med en stärkande specialmask utefter ditt behov. Vi använder produkter från nimue och pHformula, speciellt framtagna för resultatinriktad hudvård.

Rekommenderas i kur om minst fyra gånger.

Tid: 60 min
Pris: 995 :-

pHformula E.Y.E Resurfacing

En speciellt framtagen behandling för avancerad anti-age vård för ögon och mun. pHformulas Resurfacing behandlingar fokuserar på att begränsa typiska tecken på åldrandet i det känsliga området runt ögonen. Behandlingen passar alla som har fina linjer och som aktivt vill motverka hudens åldrande.
Rekommenderas i kur om minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med N.E.C.K , 995 kr
I kombination med ansiktsbehandling, 550 kr

Tid: 30 min
Pris: 750 :-

pHformula N.E.C.K Resurfacing

En behandling för hals och dekolletage som består av en effektiv kombination av ”skin resurfacing”-syror som vårdar solskadad och åldrad hud. Vi glömmer alltför ofta bort denna del av vårt ansikte som lätt kan avslöja förtidigt åldrad och skadad hud. Behandlingen passar alla hudtyper och kan lätt göras som tillval i en vanlig ansiktsbehandling.
Rekommenderas i kur om minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med N.E.C.K , 995 kr
I kombination med ansiktsbehandling, 550 kr

Tid: 30 min
Pris: 750 :-

Microneedling Runt Ögon

Dermapen™/Skinpen är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™/Skinpen en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen™/Skinpen har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 0,5 mm runt ögonen. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™/Skinpen har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

Obligatoriskt med personlig konsultation innan!

Tid: 30 min
Pris: 1750 :-
(3 kurbehandlingar 4150:-)

Köp presentkort

Köp presentkort

Ett presentkort Advanced Skin Care kan användas till mycket – en ögonbehandling, fotvård eller kanske en härlig ansiktsbehandling. 

En upplevelse är alltid en uppskattad gåva. 

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.