Microdermabrasion/hudslipning

Microdermabrasion är en effektiv form av ytlig hudslipning, som har blivit en stor succé världen över. På kliniken använder vi Powerlite Peeler – Microdermabrasion som omedelbart ger synliga resultat.

En behandling av Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små mikrokristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Behandlingarna utförs i fördel i kur om 4-6 gånger men kan även användas i kombination med ordinarie ansiktsbehandling för att stärka produkternas effekt och ge en mer djupgående peel.

Behandlingen
Powerlite Peeler Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som fräscha aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen med Powerlite Peeler 100% hygienisk.
Behandlingarna är skonsamma för huden och helt utan obehag.
Vi kan utföra microdermabrasion på de flesta hudtyper, med undantag för inflammerad acne/rosacea-hud. Behandlingen kan ge allt från en ytlig uppfräschande slipning till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer eller rynkor. Kombinera gärna Microdermabrasion med Dermapen – microneedling.

Fillers i Göteborg

Microdermabrasion

En snabb och effektiv hudslipningsbehandling som passar de flesta hudtyper och som anpassas efter just din hud. Huden får mer lyster och en jämnare hudstruktur efter bara en behandling.

Rekommenderas i kur om 4-6 behandlingar.

Tid: 30 min
Pris: 750:-

Microdermabrasion Advanced

En djupgående hudslipning där vi fokuserar på svårare hudtillstånd som solskadad, ojämn och mogen hud. Även pigmentfläckar, acneärr och fina linjer behandlas.

Behandlingen kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse och synlig förbättring av huden. Avslutas med en serummask.

Rekommenderas i kur om minst 4 behandlingar.

Tid: 45 min
Pris: 1050:-

Microdermabrasion i AB

Detta är en tillvals möjlighet för dig som vill inkludera en djupgående hudföryngrande hudslipning i din ordinarie ansiktsbehandling. Den kan utföras på de flesta hudtyper och i samtliga våra ansiktsbehandlingar.

Vi har en pensionärs- & studeranderabatt på 10% av priset vid bokning dagtid kl. 10-14 mot uppvisande av id-handling. Vid köp av kur på minst fyra gånger utgår 20 % rabatt på den totala summan.

Tid: 15 min
Pris: 500:-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.