Ansiktsbehandling

För att kunna fastställa din hudfysik och skräddarsy din ansiktsbehandling ingår en 15 minuter kost- och hälsoprofil vid ditt första besök hos oss. Konsultationen genomförs av en Auktoriserad hudterapeut med kunskap inom kost- och näringsrådgivning. Samtliga våra ansiktbehandlingar startar med vårt unika AdvancedCore© koncept – grundpelaren i våra behandlingar som förmedlar första steget till en frisk och stark hud och där dubbelrengöring, enzympeeling samt aktiv pensling ingår.

Våra avancerade behandlingsmetoder är baserade på hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser, så som farmaceutiska näringsämnen, vitaminer och antioxidanter. Produkterna vi använder kommer från nimue, pHformula, Dr K och Neostrata.

Med förstklassiga, professionella produkter och våra specialiserade hudterapeuter uppnår vi fantastiska resultat.

Hudvård i Göteborg

Advanced Facial

Detta är en avancerad hudvårdsbehandling för dig med begränsad tid och som önskar en djupgående behandling med det bästa från våra klassiska hudvårdsbehandlingar (peeling, portömning, massage etc) men samtidigt vill ha en djup kollagenstimulering för långvarig effekt.

Genom att uppgradera din hudvårdsbehandling med LaserGenesis (kollagenstimulerande laser 1064 nm) påverkar vi dermis och den levande delen av huden där kollagena trådar finns. Resultatet blir en tydlig hudföryngring, som ger en ungdomligare och fastare hud med minskade porer och jämnare hudton.

Rekommenderas var 8:e vecka under hela året.

Tid: 60 min
Pris: 2795:-

nimue Thermal Detox

Ge din hud en professionell ansiktsbehandling på bara 30 min. Detta är en rik kolbaserad multifunktionell peeling med aktivt kol och AHA-syror som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning. I linje med ”flash-behandlingstrenden”, levererar vi en hudföryngrande behandling med synlig förbättring på kortare tid än vad en traditionell behandling tar.

Passar alla hudtyper utom den mest känsliga och både djuprengör, avgiftar och syresätter huden.

Tid: 30 min
Pris: 995:-

Effektiv Ansiktsbehandling

Välj denna avancerade ansiktsbehandling när du vill ge din hud ny klarhet och energi. Denna behandling är för dig som prioriterar din tid men som samtidigt vill ha snabba och synliga resultat.
Behandlingen startar med vår unika AdvancedCore©: dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-pensling, samt följs av portömning och avslutas med en ansiktsmask.

Passar för samtliga hudtyper och skräddarsys alltid efter ditt behov.

Tid: 45 min
Pris: 1195:-

Hudförbättrande Ansiktsbehandling

Med denna avancerade ansiktsbehandling får din hud en grundlig genomgång. Genom ansiktsmassage dränerar vi ut toxiner och stimulerar hudens cellförnyelse. Behandlingen inkluderar AdvancedCore©: dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-pensling och fortsätter med portömning och avkopplande ansiktsmassage/eller brynplock samt avslutas med en ansiktsmask.

Passar speciellt bra för dig som upplever återkommande hudproblem eller vill göra din första ansiktsbehandling.

Tid: 60 min
Pris: 1295 :-

Lyxig Ansiktsbehandling

Vår mest lyxiga ansiktsbehandling – för dig som vill unna dig själv eller någon du tycker om lite extra!
Grunden i denna behandlingen består av vårt unika AdvancedCore© koncept som består av dubbelrengöring, enzympeeling och AHA-pensling följt av portömning, plock av bryn och specialmask. Utöver detta ingår en härlig ansiktsmassage som ger en förbättrad hudkvalité och fasthet.

Vi avslutar behandlingen med en djupgående ampull/serum för din hudtyp. Din hud får ett synligt förbättrat och långvarigt resultat.

Tid: 75 min
Pris: 1695 :-

Anti-Aging ansiktsbehandling med C-vitamin

Den här behandlingen är speciellt framtagen för dig som medvetet vill motverka din huds åldrande eller för dig som regelbundet gör ansiktsbehandlingar och vill ha det där lilla extra.
I denna behandling använder vi C-vitamin som hämmar den inflammatoriska processen som åldrar huden i förtid samt stimulerar kollagenproduktionen. Detta ger en fastare och jämnare hy.
Behandlingen inkluderar AdvancedCore©: dubbelrengöring, djupgående enzympeeling samt AHA-pensling och följs av portömning, C-vitamin-pensling och avslutas med en serummask.

Vi rekommenderar regelbundna behandlingar med ungefär 4-8 veckors mellanrum.
Konsultera gärna en av våra auktoriserade hudterapeuter för rätt råd för dig!

Tid: 45 min
Pris: 1250 :-

Köp presentkort

Köp presentkort

Ett presentkort Advanced Skin Care kan användas till mycket – en ögonbehandling, fotvård eller kanske en härlig ansiktsbehandling. 

En upplevelse är alltid en uppskattad gåva. 

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.