Ansiktsbehandlingar

För att kunna fastställa din hudfysik och skräddarsy din ansiktsbehandling ingår 15 minuter kost- och näringskonsultation vid ditt första besök hos oss. Konsultationen genomförs av en Auktoriserad hudterapeut med certifiering inom kost- och näringsrådgivning. Oavsett vilken ansiktsbehandling du väljer ingår alltid hudanalys, peeling, porttömning samt mask.

Våra avancerade behandlingsmetoder är baserade på hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser, så som farmaceutiska näringsämnen, vitaminer och antioxidanter. Produkterna vi använder kommer från nimue, pHformula och Zo Skin Health.

Med förstklassiga, professionella produkter och våra specialiserade hudterapeuter uppnår vi fantastiska resultat.

NYHET! nimue Thermal Detox

Ge din hud en professionell hudvårdsbehandling på bara 30 min. Detta är en rik kolbaserad multifunktionell peeling med aktivt kol och AHA-syror som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning. I linje med ”flash-behandlingstrenden”, levererar vi en hudföryngrande behandling med synlig förbättring på kortare tid än vad en traditionell behandling tar.

Passar alla hudtyper utom den mest känsliga och både djuprengör, avgiftar och syresätter huden.

Tid: 30 min
Introduktionspris: 650:-

(Ord.pris 795:-)

Effektiv & energirik ansiktsbehandling

Behandlingen passar dig som vill ge din hud ny klarhet och energi. För dig som prioriterar din tid men som samtidigt vill ha snabba och synliga resultat.
Behandlingen inkluderas av rengöring, enzympeeling, AHA-pensling, portömning och avslutas med en ansiktsmask.

Passar för samtliga hudtyper och skräddarsys alltid efter ditt behov.

Tid: 45 min
8-års Jubileum – Pris: 585:-
(Gäller endast 1gång/kund & t.o.m 31/12 2018)


Ord. Pris: 795 :-

Förnyande & stimulerande ansiktsbehandling

Med denna behandling får din hud en grundlig genomgång. Genom ansiktsmassage dränerar vi ut toxiner och stimulerar hudens cellförnyelse. Behandlingen inkluderas av rengöring, enzympeeling, AHA-pensling, portömning och avslutas med en ansiktsmask.

Passar speciellt bra för dig som upplever återkommande hudproblem eller vill göra din första ansiktsbehandling.

Tid: 60 min
Pris: 895 :-

Lyxig & djupgående ansiktsbehandling

Vår mest lyxiga ansiktsbehandling – för dig som vill unna dig själv eller någon du tycker om lite extra!
Grunden i denna behandlingen består av rengöring, enzympeeling, AHA-pensling, portömning, plock av bryn och specialmask. Utöver detta ingår en härlig ansiktsmassage som ger en förbättrad hudkvalité och behandlar huden på djupet.

Vi avslutar behandlingen med en djupgående ampull för din hudtyp. Din hud får ett synligt förbättrat och långvarigt resultat.

ERBJUDANDE September: Boka vår Lyx Ansiktsbehandling 75 min så bjuder vi på nimue´s stora nyhet Super Fluids – effektiv och individanpassade fluider som förstärker effekten i behandlingen! (värde 450:-)

Tid: 75 min
Pris: 1295 :-

Anti-Aging ansiktsbehandling med C-vitamin

Den här behandlingen är speciellt framtagen för dig som medvetet vill motverka din huds åldrande eller för dig som regelbundet gör ansiktsbehandlingar och vill ha det där lilla extra.
I denna behandling använder vi C-vitamin som hämmar den inflammatoriska processen som åldrar huden i förtid samt stimulerar kollagenproduktionen. Detta ger en fastare och jämnare hy.
Behandlingen inkluderar rengöring, djupgående enzympeeling, portömning, AHA-pensling, C-vitamin-pensling och avslutas med en serummask.

Vi rekommenderar regelbundna behandlingar med ungefär 4-8 veckors mellanrum.
Konsultera gärna en av våra auktoriserade hudterapeuter för rätt råd för dig!

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid mellan kl. 10-14 mot uppvisande av id-handling.

Tid: 45 min
Pris: 950 :-

Köp presentkort

Köp presentkort

Ett presentkort Advanced Skin Care kan användas till mycket – en ögonbehandling, fotvård eller kanske en härlig ansiktsbehandling. 

En upplevelse är alltid en uppskattad gåva.