Vaxning

Vi utför vaxning på flera olika områden på kroppen och har flera års erfarenhet. Samtliga våra vaxbehandlingar utförs av en auktoriserad hudterapeut. Vaxning är ett skonsamt och effektivt sätt att slippa oönskad behåring under en längre tid. När håret sedan växer ut blir stråna glesare och mjukare. Vi använder ett skonsamt, vårdande vax och avslutar alltid med efterbehandlande produkter som lugnar och ger skydd till huden. Håret bör ha en utväxt på 0,5 mm (cirka 2-3 veckor utan rakning) när du ska vaxa dig. Vi rekommenderar återbesök var 5:e vecka för ett ihållande resultat.

Kontakta oss för att boka in rätt tid för just dig.
Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid mellan kl. 10-14 mot uppvisande av id-handling.

Hårdborttagning och vaxning i Göteborg

Ögonbryn

Pris: 350 :-

Haka/Överläpp (per del)

Pris: 350 :-

Armhålor

Pris: 400 :-

Bikini

Pris: 450 :-

Brasiliansk vaxning (kvinna)

Pris: 600 :-

Halvben

Pris: 550 :-

Halvben + bikini

Pris: 700 :-

Halvben inkl. brasiliansk

Pris: 850:-

Helben

Pris: 750 :-

Helben inkl. bikini

Pris: 850 :-

Helben inkl. brasiliansk

Pris: 1050 :-

Rygg (kvinna)

Pris: 450 :-

Armar (halva)

Pris: 450 :-

Armar (hela)

Pris: 550 :-

Rygg + Axlar

Pris: 650 :-

Mage (kvinna)

Pris: 350 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.