Permanent Hårborttagning

Många lider av generade hårväxt och ibland uppstår även besvär med inåtväxta hårstrån som kan orsaka obehag och infektion. Permanent hårborttagning med IPL (Intensed Pulsed Light) eller laser är en säker och trygg metod som avlägsnar oönskad hårväxt på hela kroppen.

På Advanced Skin Care arbetar vi med laser från Excel V+ från Cutera och IPL från Powerlite600 ®.

Behandlingen går till som så att maskinen skickar rött ljus ned i hårsäcken som i sin tur omvandlar denna till värme. Vid temperaturen 70 grader dör hårsäcken och man har fått en permanent hårborttagning. För att få permanent resultat krävs det att håret växer i rätt växtfas (anagen fas) och därför behövs oftast 4-8 behandlingar innan önskvärt resultat kan uppnås.

Vi behandlar de flesta hudtyper men beroende på hudton och hårets färgpigment kan det ta olika lång tid för att se resultat. Faktorer som hårets struktur, tjocklek, etnisk härkomst, hormonstatus, ålder samt vart på kroppen håret sitter påverkar resultatet.

Detta är viktig att tänka på innan din laser/IPL-behandling:

  • Sola ej området 1-2 månader innan behandling
  • Vaxa ej området 1 månad innan din behandling (rakning är okej)
  • Använd hög SPF på behandlat område 2-4 veckor efter behandlingen

Boka en konsultation för att få veta dina förutsättningar.
Vi drar av kostnaden för konsultation vid bokning av din behandling.

Enstaka strån/pulser

Tid: 15 min
Pris: 750 :-

Haka eller överläpp

Tid: 15 min
Pris: 1000 :-

Axill (armhåla)

Tid: 15 min
Pris: 1600 :-

Mindre områden (4-6 pulser)

Tid: 15 min
Pris: fr. 1500 :-

Större områden 
(pris efter konsultation)

Tid: 30 min
Pris: fr. 2000 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.