Friskvårdsbehandlingar i Göteborg

På vår hudklinik i Göteborg kan du använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Vi erbjuder ett flertal olika friskvårdsbehandlingar och förutom fotbehandling kan du även välja mellan avkopplande ansiktsbehandlingar med fokus på ansiktsmassage om 20 eller 45 minuter.

Att rå om dina fötter är en investering i din hälsa. Mycket värk och smärtor från framförallt ryggen lindras om du regelbundet ger rätt vård till dina fötter. Vid ditt besök hos oss får du professionell hjälp med ditt fotproblem, du får även råd och tips för hur du själv behandlar dina fötter hemma.

Är du i behov av en mer djupgående behandling rekommenderar vi en Medicinsk Fotbehandling om du har återkommande besvär.

Varmt välkommen till oss på Skanstorget 6 i Göteborg!

vaxning
Fotvård i Göteborg

Fotbehandling Friskvård

Fotvårdsbehandlingen för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Här tar vi hand om dina fötter och ger en komplett behandling. Vi startar med ett fotbad, därefter klipper och filar vi naglarna, tar bort förhårdnader och mjukgör hård hud. Vi avslutar med en härlig fotmassage!

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt nagellack & nagellackning till din behandling! +195kr

Tid: 45 min
Pris: 995 :- (inkl. moms)

Ansiktsmassage Friskvård

En avkopplande och avstressande massagebehandling för ansikte, dekolletage och skalp.

Behandlingen börjar med en djupgående dubbelrengöring och enzympeeling under ånga, följt av en mjukgörande massage. Avslutas med hudvårdsrekommendationer av en Auktoriserad Hudterapeut.

Uppgradera din ansiktsmassage 45 min så får du istället en Ansiktsbehandling 60 min:    + 300 kr
(betalas av dig privat på plats och kan ej ersättas med friskvårdsbidraget))

I behandlingen på 60 min ingår då: Djupgående dubbelrengöring, enzympeeling under ånga, portömning, AHA-pensling, portömning och/eller massage samt mask efter hudtyp.

Tid: 45 min
Pris: 995 :- (ink moms)

Ansiktsmassage Friskvård

En avkopplande och avstressande massagebehandling för ansikte, dekolletage och skalp.

Behandlingen börjar med en djupgående dubbelrengöring och enzympeeling under ånga, följt av en mjukgörande massage. Avslutas med hudvårdsrekommendationer av en Auktoriserad Hudterapeut.

Uppgradera din Ansiktsmassage 20 min så får du istället en Ansiktsbehandling 45 min:    + 600 kr
(betalas av dig privat på plats och kan ej ersättas med friskvårdsbidraget)

I behandlingen på 45 min ingår då: Djupgående dubbelrengöring, enzympeeling under ånga, portömning, AHA-pensling, portömning eller massage samt mask efter hudtyp.

Tid: 20 min
Pris: 595 :- (ink moms)

Köp presentkort

Köp presentkort

Ett presentkort Advanced Skin Care kan användas till mycket – en ögonbehandling, fotvård eller kanske en härlig ansiktsbehandling. 

En upplevelse är alltid en uppskattad gåva. 

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.