Fotvård

Vi erbjuder både medicinsk- och traditionell fotvård.

Våra fötter är den del av vår kropp som bär oss dit vi vill komma, de ger oss möjligheter att uppleva saker och anses även vara ”rotsystemet” till hela vår kropp. Yttre och inre påfrestningar kan orsaka deformering av både nagel och hud, vilket kan leda till svampangrepp och hudförändringar. Det är därför viktigt att så tidigt som möjligt upptäcka, förebygga och behandla dessa åkommor.

Att rå om dina fötter är en investering i din hälsa. Mycket värk och smärtor från framförallt ryggen lindras om du regelbundet ger rätt vård till dina fötter. Vid ditt besök hos oss får du professionell hjälp med ditt fotproblem, du får även råd och tips för hur du själv behandlar dina fötter hemma.

Hos oss hittar du fotriktiga behandlingar som tar dig och dina fötter till en ny nivå och vi ger även råd angående Diabetes-, Psoriasis- och Reumatiska fötter, samt inlägg och avlastningar.

I våra fotvårdsbehandlingar använder vi oss utav pedicare – svensk proffessionell fotvård och vår Medicinska Fotterapeut Emma är även utbildad undersköterska med gedigen kunskap om diverse fotproblem. Varmt välkommen hit till oss!

Fotvård i Göteborg

Medicinsk Fotbehandling Deluxe

Vi har tagit det bästa från SPA-världen och kombinerat det med medicinsk fotvård, för dig som behöver behandlande medicinsk hjälp, men som inte vill göra avkall på ren och skär lyx. Deluxe behandlingen innebär skräddarsydd fotvård med toppklassiga produkter från Pedicare i lugn och harmonisk miljö. Behandlingen startar med ett fotbad samt en uppfriskande fotskrubb innan naglar och nagelband klipps och filas. Förhårdnader, liktornar och andra eventuella fotproblem behandlas innan en underbar fot- och underbensmassage avslutar behandlingen.

Lägg gärna till valfritt nagellack att ta med hem & nagellackning till din behandling! +175kr

Tid: 60 min
Pris: 780 :-

Medicinsk Fotvård

En korrigerande behandling som behandlar just ditt specifika problem. Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Naglar och nagelband klipps, eventuella liktornar, nageltrång, förhårdnader, hälsprickor, kartnaglar, svamp och vårtor behandlas. Fötterna filas och avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Tips: Här kan du som besväras av envisa vårtor uppgradera din behandling med Cryoterapi – frysbehandling som effektivt och säkert avlägsnar besvärande vårtor. Fr. 500:-

Tid: 45 min
Pris: 700 :-

Liten Medicinsk Fotvård

En snabb och lätt medicinsk fotvård på 30 min för dig som ENBART har enstaka besvär.

Välj mellan: nagelvård (klipp, filning, slipning) eller borttagning förhårdnader/keratoser (hård hud) eller medicinsk åkomma som nageltrång, liktornar, nagelsvamp etc.

Massage ingår EJ. 

Tid: 30 min
Pris: 530 :-

Cryobehandling (vårtbehandling)

Detta är en effektiv och smärtfri behandling mot vårtor med hjälp av kryoterapi. Vi använder Dermapen CryoTM som är en säker och trygg behandling.  Antalet behandlingar som normalt krävs är mellan 3-10 stycken och beror på vårtans storlek och placering.

Vid frågor, kontakta vår Medicinska Fotterapeut och Undersköterska Emma.

Tid: fr. 15 min
Pris: fr. 500 :-

Fot-SPA Lyxbehandling

Detta är den ultimata ”skäm-bort-dig” behandlingen där vi ger dig en lugn och skön stund. Behandlingen startar med ett avkopplande fotbad som ökar cirkulationen i fötterna. Vi fortsätter med en härlig fotskrubb och utför en medicinsk fotvård med nagel- och nagelbandsvård. Vi tar även bort förhårdnader, hälsprickor m.m.
Behandlingen fortsätter med en inpackning av fötterna och avslutas med en lång och avkopplande fot- och benmassage.

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt nagellack & nagellackning till din behandling! +175kr

Tid: 75 min
Pris: 995 :-

Fotbehandling Friskvård

Fotvårdsbehandlingen för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Här tar vi hand om dina fötter och ger en komplett behandling. Vi startar med ett fotbad, därefter klipper och filar vi naglarna, tar bort förhårdnader och mjukgör hård hud. Vi avslutar med en härlig fotmassage!

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt nagellack & nagellackning till din behandling! +175kr

 

 

 

Pensionärs- & studerande rabatt 10% vid bokning dagtid kl. 10-14 mot uppvisande av id-handling.

Tid: 45 min
Pris: 875 :- (inkl. moms)

Köp presentkort

Köp presentkort

Ett presentkort Advanced Skin Care kan användas till mycket – en ögonbehandling, fotvård eller kanske en härlig ansiktsbehandling. 

En upplevelse är alltid en uppskattad gåva.