Fillers / Restylane

Vi framhäver din bästa version av dig själv

Estetiska injektionsbehandlingar eller ”fillers” är ett preparat bestående av hyaluronsyra som kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden. På vår klinik i Göteborg erbjuder vi fillers från Restylane som är resultatet av svensk forskning med över 20 års klinisk bevisning med pålitliga resultat och dokumenterad säkerhet. Behandlingarna anpassas efter dina behov och resultaten syns omedelbart.

Injektionsbehandlingar med hyaluronsyra är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttryck eller ansiktsrörelser utan syran bidrar återfuktning inifrån huden och ger på så sätt en hudvårdande effekt inifrån. RESTORE, ENHANCE & REFRESH är Restylanes egna ledord som guidar dig rätt för ett naturligt resultat och vår målsättning är alltid att framhäva din bästa version av dig själv!

Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska inför din fillersbehandling, kan underlätta ditt val av behandling och preparat. Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden.

Fillers behandlingar i Göteborg

Hyaluronsyra är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Den hyaluronsyra som man använder i injektionsbehandlingar liknar kroppens egna hyaluronsyra och är på så sätt naturlig för vår kropp. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och hudtester behöver inte göras.

Fördelar

Resultaten av en behandling med restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen mellan 6–24 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 24 månader. För att bibehålla resultaten i exempelvis läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

”Fillers” med restylane är injektionsbehandlingar som på ett enkelt och bra sätt ger dig kontroll över ditt utseende. Eftersom behandlingen är snabb och inte innebär något kirurgiskt ingrepp kan man utan större besvär återgå till vardagen direkt efteråt.

Det sägs att varje ansikte berättar sin historia, vad vill du att din ska berätta?

Behandlingarna utförs av vår Legitimerade Sjuksköterska och kliniken har en Medicinskt ansvarig läkare för din trygghet.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk konsultation, senast 48 h innan bokad behandling måste ske enligt nya lagen om Estetiska Injektionsbehandlingar. Rådgivningen sker hos Legitimerade Sjuksköterska, certifierade av Estetiska Injektionsrådetrådet inför din estetiska injektionsbehandling.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (btx) och hyaluronsyrefillers (Restylane/Profhilo) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Boka en Privat Konsultation idag!

Pris: 500 :-

(hela summan dras av vid bokning av behandling)

Restylane Fillers

Önskar du återskapa förlorad tid eller upplever du att huden har åldrats i förtid? Genom att tillföra hyaluronsyra (HA) kan man boosta och förnya huden inifrån, samtidigt som huden blir mer välmående och motståndskraftigare. Genom fillers injektioner kan man återskapa tappad volym, korrigera asymmetri eller förbättra hudstrukturen. Hyaluronsyran från Restylane är ett resultat av svensk forskning och all produktion samt forskning sker i Sverige.

Restylane från Galderma har över 20 års erfarenhet av klinisk verksamhet samt över 40 miljoner utföra behandlingar. Det är en säker produkt med relativt få biverkningar och med ett hållbart resultat mellan 6-24 mån beroende på val av produkt.

Behandlingsområden:

 • Rynkreducering och hudföryngring
 • Nasolabialveck (vecken från näsa till mungipor)
 • Öka volym i läppar eller skapa läppkontur
 • Återställa volym på kindben
 • Förstärkning av käklinjen
 • Förstärka drag som haka och käklinje

Pris:

– 10-års JUBILEUM –
Kampanj maj-juni:

Läppar 1 ml           2800:-

Läppkontur 0,5 ml        2 800:-
Läppar 1 ml                    3 500:-
Kinder 2 ml                     6 300:-

Soft Lift (facelift med filler)
Small: 4 ml filler           11 200:-
Medium: 6 ml filler      16 800:-

Tillval Botulinumtoxin (btx)* (muskelavslappnande medel):
1 område                       1 890:-
2 områden                     2 700:-
3 områden                     3 150:-

*Pris vid köp av Softlift behandling.

Restylane Skinbooster Vital/Vital Light

Restylanes Skinbooster är en effektiv och mångsidig lösning på problem som kan uppstå i ansiktet, dekolletage, hals eller händer. Denna hyaluronsyreinjektion förbättrar gradvis hudens elasticitet och minskar såväl fina linjer som ojämnheter som ex. ärrvävnad. Du får ett slätare och piggare resultat med dessa Refreshprodukter.

5,5 miljoner behandlingar världen över under 15 års tid har lett fram till en fantastisk produkt som ger lyster och släthet till din hud. Utförs i kur om 2-3 st behandlingar med 2 – 4 v mellanrum.

Behandlingsområden:

 • Acneärr
 • Uttorkad hud med fina linjer
 • Fuktfattig hud
 • Minskad elasticitet
 • Hudföryngring

Pris:

1 st behandling á 1 ml – 2700:-
2 st behandling á 1 ml – 4600:-
3 st behandling á 1 ml – 6800:-

1 st behandling á 2 ml –  4250:-
2 st behandling á 2 ml –  7250:-
3 st behandling á 2 ml – 10 200:-

Fillers i Göteborg
Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.