Botox / Azzalure

Azzalure® är ett muskelavslappnande medel utvunnet från botulinumtoxin typ-A och är speciellt designat för estetiska indikationer och behandling av oönskade rynkor. Azzalure är ett tryggt och säkert läkemedel med över 25 års klinisk erfarenhet och effekt.

På kliniken har vi valt att använda oss utav varumärket Azzalure. Azzalure innehåller samma verkningsmedel som Botox – butolinumtoxin type A och agenturen bakom azzalure är Galderma som även producerar Restylane. Toxinbehandling med azzalure eller botox har blivit en av världens mest efterfrågade behandlingar och är populära för sin snabba och hudföryngrande effekt. Namnet ”Botox” är i vardagsrum ett namn för själva toxinbehandlingen, men i själva verket är Botox ett registrerat läkemedelsmärke för medicinska indikationer och Azzalure är motsvarigheten för de estetiska injektionsbehandlingar mot rynkor. Båda med ursprung från Butolinum Toxin Type A.

Medlet injiceras lokalt i muskeln där man önskar få en reducerad muskelkontraktion och stannar sedan kvar där i upp till 5 månader. Azzalure har en snabb verkningstid och redan efter 2-3 dagar ser man effekt med full behandlingseffekt efter 2 veckor.

Behandlingsområden:

Glabella ”Argrynkan”
Kråksparkar
Pannrynkor ”vertikala linjer”
”Gummy smile”
Sura mungipor

Behandling med azzalure/muskelavslappnande medel leder till extremt få biverkningar. De mest vanligaste biverkan är obehag i injektionsområdet och huvudvärk, där båda är övergående inom ett par dagar upp till en vecka.

Kontraindikationer:

  • gravid eller ammande
  • aktiva hudinfektioner som herpes eller acne
  • feber eller tecken på infektion
  • under 18 år

Behandlingarna utförs av vår Legitimerade Sjuksköterska. Kliniken har en Medicinskt Ansvarig Läkare bakom samtliga injektionsbehandlingar.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska inför din estetiska injektionsbehandling.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (botox/azzalure) och hyaluronsyrefillers (Restylane/Profhilo) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Pris: 500 :-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Botox / Azzalure

Är du trött på att alltid se arg eller trött ut? Känns det som om åren har passerat dig förbi och din inre ålder inte speglar din yttre? Då kan toxinbehandling vara ett lämpligt alternativ. Med rätt dos på rätt ställe får du ett naturligt och neutralt resultat som inte märks.

Välj mellan behandlingsområden som:

– Glabella ”Argrynkan”
– Kråksparkar (ögonvrån)
– Pannrynkor ”vertikala linjer”
– ”Bunnylines”
– ”Gummy-smile”
– Ögonbrynslyft

1 områden – 2 100:-
2 områden – 2 950:-
3 områden – 3 500:-

 

Vid återbesök inom 4 månader ges 10% rabatt.

 

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.