Botox / Azzalure

Azzalure® är ett muskelavslappnande medel utvunnet från botulinumtoxin typ-A och är speciellt designat för estetiska indikationer och behandling av oönskade rynkor. Azzalure är ett tryggt och säkert läkemedel med över 25 års klinisk erfarenhet och effekt.

På vår klinik i Göteborg arbetar vi med botox behandlingar och vi har valt att använda oss utav varumärket Azzalure. Azzalure innehåller samma verkningsmedel som Botox – botulinumtoxin typ A och agenturen bakom azzalure är Galderma som även producerar Restylane. Toxinbehandling med azzalure eller botox har blivit en av världens mest efterfrågade behandlingar och är populära för sin snabba och hudföryngrande effekt. Namnet ”botox” är i vardagsmun ett namn för den muskelavslappnande behandlingen, men i själva verket är Botox ett registrerat läkemedelsmärke för medicinska indikationer och Azzalure är motsvarigheten för de estetiska injektionsbehandlingar mot rynkor. Båda med ursprung från Botulinumtoxin Typ-A.

Botox behandlingar i Göteborg

Medlet injiceras lokalt i muskeln där man önskar få en reducerad muskelkontraktion och stannar sedan kvar där i upp till 5 månader. Azzalure har en snabb verkningstid och redan efter 2-3 dagar ser man effekt med full behandlingseffekt efter 2 veckor.

Behandlingsområden:

Glabella ”Argrynkan”
Kråksparkar
Pannrynkor ”vertikala linjer”
”Gummy smile”
Sura mungipor

Behandling med azzalure/muskelavslappnande medel leder till extremt få biverkningar. De mest vanligaste biverkan är obehag i injektionsområdet och huvudvärk, där båda är övergående inom ett par dagar upp till en vecka.

Kontraindikationer:

  • gravid eller ammande
  • aktiva hudinfektioner som herpes eller acne
  • feber eller tecken på infektion
  • under 18 år

Behandlingarna utförs av vår Legitimerade Sjuksköterska. Kliniken har en Medicinskt Ansvarig Läkare bakom samtliga injektionsbehandlingar.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska inför din estetiska injektionsbehandling.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (botox/azzalure) och hyaluronsyrefillers (Restylane/Profhilo) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Pris: 500 :-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Under Mars & April firar vi vår Leg. Sjuksköterska Josefines certifiering från Estetiska Injektionsrådet
och ger därför 20% rabatt på samtliga våra injektionsbehandlingar*!

(*gäller på ordinarie pris och EJ på läkemedel som botulinumtoxin)

Botox / Azzalure

Är du trött på att alltid se arg eller trött ut? Känns det som om åren har passerat dig förbi och din inre ålder inte speglar din yttre? Då kan toxinbehandling vara ett lämpligt alternativ. Med rätt dos på rätt ställe får du ett naturligt och neutralt resultat som framhäver ett mer avslappnat uttryck. Vi förespråkar hellre för lite än för mycket och utgår alltid ifrån din personliga läge för bäst effekt. Skulle behov av touch up (korrigering) finnas sker detta kostnadsfritt efter 2 veckor*.

Välj mellan behandlingsområden som:

– Glabella ”Argrynkan”
– Kråksparkar (ögonvrån)
– Pannrynkor ”vertikala linjer”
– ”Bunnylines”
– ”Gummy-smile”
– Ögonbrynslyft
– Masseter (spända käkar)
– Nedåtgående mungipor
– Platysma/Nefertiti lyft

 

*Gäller endast behandlingar utförda hos oss och 2-4 veckor efter första behandlingstillfället.

1 litet område                 1750:-
Lipflip, Gummy Smile, Ögonbrynslyft, Sura mungipor, Bunnylines

1 område                         2 100:-
Glabella, Kråksparkar
eller
Panna

2 områden                       2 950:-
Glabella, Kråksparkar
och/eller Panna

3 områden                       3 500:-

4 områden                       3 950:-

Masseter/Platysma       3 950:-
(masseter el Platysma)

Vid återbesök inom 4 erhålls stamkundspriser.

 

Botox i Göteborg
Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.