SkinPen®

FÅ EN VACKER, NATURLIG OCH JÄMN HUD!

VAD ÄR SKINPEN?
SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt. Med endast 3 icke-invasiva* och effektiva behandlingar med 30 dagars intervall kan du förbättra ditt utseende och möta världen med förnyat självförtroende.

SÅ FUNGERAR MIKRONEEDLING-TEKNIKEN
SkinPen® skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess, samtidigt som cellskador minimeras. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av huden samt förbättring av ärrvävnad, utan att den generella hudstrukturen påverkas. Genom en ökad mängd tillväxtfaktorer stimuleras huden till nybildning och såväl ärr, rynkor, solskador eller nedsatt elasticitet förbättras och skapar en ny, stark och frisk hudhälsa.

Behandlingen utförs av en Leg. Sjuksköterska/Aukt. Specialiserad Hudterapeut.

RIKTIGA MÄNNISKOR – RIKTIGA RESULTAT

VARFÖR ANVÄNDA SKINPEN?
SkinPen använder “kollageninduktionsterapi” för behandling av melasma – pigmentmissfärgning av huden – samt ärr efter akne och operationer. Du kan tryggt lita på att behandlingen är säker, eftersom den utförs med den första godkända mikroneedling-pennan i världen som är såväl CE-märkt som ISOcertifierad.

KOMMER DET ATT FUNGERA FÖR MIG?
Till skillnad från de flesta andra alternativ är SkinPen kliniskt bevisad att fungera för både män och kvinnor med ljus till mycket mörk hudton. Dessutom har SkinPens mekaniska process en mindre peelende effekt på huden än kemiska peelingar. Om du behandlas i lämpliga intervall kan behandlingarna upprepas året om.

ÄR BEHANDLINGEN SÄKER?
SkinPens patentsökta och sterila engångsnålar har utvecklats med fokus på säkerheten. SkinPen är även omgiven av en BioSheath, som fungerar som en barriär som förhindrar korskontaminering mellan behandlingar. Det är tack vare dessa säkerhetsåtgärder som SkinPen är den första mikroneedlingpennan
med FDA-godkännande.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG EFTER BEHANDLINGEN?
Omedelbart efter behandlingen kan huden vara ljust rosa till röd. De vanligaste reaktionerna på behandlingen är torrhet, grov hudyta, stramningar i huden, rodnad, klåda, flagning, obehag, ömhet och en brännande känsla. Dessa biverkningar går över med tiden utan ytterligare komplikationer.

En SkinPen®-behandling kan utföras på alla hudtyper och hudfärger och vi behandlar bland annat*:

– Förstorade porer/Oren hud
– Acne (grad I-II)
– Rosacea
– Milier
– Keratosis pilares
– Hyperpigmenteringar/Melasma
– Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
– Hudbristningar
– Huduppstramning
– Fina linjer och rynkor (även ögon)

*Vi utför endast microneedlingbehandling efter noggrann utförd hudkonsultation. Behandlingen lämpar sig inte för alla personer och hudtillstånd. Vissa hudtillstånd behandlas istället genom andra behandlingsrutiner än microneedling. Allt mellan 3-8 st behandlingar kan behövas innan uppnått resultat.

Boka din personliga konsultation här.

Ansikte inkl. hals

Detta är den vanligaste behandlingsvalet som inkluderar hela ansiktet, ögonområdet samt hals.

Pris: 2995 :-

- Ansikte inkl. ögon: Kurpaket 3 behandlingar

Pris: 7200 :-

Ansikte inkl ögon + hals & dekolletage

Pris: 3895 :-

- Ansikte + hals & decolletage : Kurpaket 3 behandlingar

Pris: 9300 :-

Delbehandling (litet område) ex: ärr kinder

För dig som endast önskar påverka enstaka, små områdena orsakade av acneärr eller kirurgiska ärr, är detta rätt behandling. Här behandlar vi endast små områden efter korrekt utförd konsultation.

Pris: 2395 :-

- Delbehandling: Kurpaket 3 behandlingar

Pris: 5700 :-

Före & Efter
Acne & Acneärr - 3 behandlingar
Boka här
Före & Efter
Hudföryngring & pigmentskador
- 3 behandlingar
Boka här
Före & Efter
Acneärr & Hudförbättring
- 3 behandlingar
Boka här
Föregående
Nästa
Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.