Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem är kemisk peeling ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till. Här erbjuder vi avancerade och tydligt resultatinriktade peelbehandlingar där vi börjar med ditt inre för att skapa ditt nya yttre.

Kemisk peeling kan lindra och behandla olika typer av hudproblem som idag drabbar många i vår stressade vardag. Inflammatoriska tillstånd som till exempel acne, rosacea, hyperpigmenteringar (melasma) kan drabba alla oavsett ålder.

Genom att behandlas med kemisk peeling får din hud en förnyad och stärkt hudbarriär som syns och känns länge. Idag erbjuder vi över 15 stycken olika kemiska peels i olika styrkor och pH-värden för att kunna erbjuda dig en skräddarsydd behandling.

Våra kemiska peeling behandlingar utförs alltid i kur och rekommenderas endast efter en konsultation av våra Auktoriserade hudterapeuter. Kostråd samt hemvårdsrekommendationer ingår i dessa behandlingar. Vi erbjuder flera individanpassade peelingar och vi kan garanterat erbjuda något för just dig! 

Vi behandlar hudtillstånd som: Acne, Rosacea, Hyperpigmenteringar, åldersfläckar eller ojämn hudton, Förtidigt åldrad hud, Oelastisk hud.

NYHET! PrX-T33 behandling

PrX-T33 är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning samt normaliserar pigment. Genom att bidra till en stimulerarad cellförnyelse och återskapar hudens funktioner uppstår en kollagenstimulerande effekt som lyfter, ger omedelbar lyster, “plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer.

PrX-T33 (Väteperoxid och TCA som står för 33 procent triklorättiksyra) är ingen peeling och ingen injektionsbehandling, utan en hybrid som tillåter behandling på alla hudtyper och vid alla årstider med få eller inga sidoeffekter. Resultatet är en behandling med förmåga att verka direkt i dermis och återställa och reparera skadade celler. På så sätt motverkas hudens ålderstecken multifunktionellt. Behandlingen kan med fördel även kombineras med andra anti-age behandlingar (fillers, botox, dermapen, IPL) för att ge dessa en ökad effekt med längre hållbarhet.

Utförs i fördel i kur om 4-6 behandlingar.

Tid: 30 min
Pris: 1995:-
Kur: 1500:-/behandling*

I kombination med Dermapen: 500-1000:-/behandling

NYHET! Introduktionspris i September: KUR 4 ggr: 4800:-
(ord.pris 6000:-)

*Kurrabatt utgår när man köper 4 eller fler behandlingar.

nimue SMART Resurfacer

Detta är nimue´s nya och mest effektiva peeling hittills. Med fördelar som en medium-stark peeling men helt utan jobbiga sidoeffekter och lång återhämtningstid. En unik kurbehandling som läker och reparerar huden på ett säkert sätt. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Kuren behandlar hudproblem som exempelvis acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer. Den fungerar även bra som en ”quick-fix”-behandling inför det där speciella tillfället. 

Vid köp av kur om minst 4 st behandlingar utgår en kurrabatt om 20% på den totala summan.

Tid: 45 min
Pris: 1050 :-

pHformula Skin Resurfacing Peels

Den första pharma-cosmeceutical-serien som behandlar svåra hudtillstånd med receptfri hudvård. Ett avancerat behandlingsystem med vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserade hudvården som finns på marknaden idag. Kemisk peeling med djupgående hudföryngring förbättrar acne och acneärr, linjer och ytliga rynkor, pigmenteringar och annan miljöskadad hud.
Behandlingarna utförs i två olika intervaller. För rätt behandlingsplan för din hud, kontakta vår pHformula Hudspecialist.

Rekommenderas i kombination med Dermapen – microneedling. Innehåller inga parabener, mineraloljor, doft- eller färgtillsatser.

4 st pHformula kurbahandlingar fr. 3040 :-
6 st pHformula kurbahandlingar fr. 4560 :-
8 st pHformula kurbahandlingar fr. 6080 :-

Tid: 30 min
Pris: 950 :-

pHformula C-vitamin Pensling

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna vi har och den skyddar oss mot inre samt yttre påfrestningar. Under vår och sommar utsätter vi huden för extra mycket UV-strålning. Då är det viktigt att se till att ge din hud en stark skyddsbarriär som står emot yttre påfrestningar.

Detta är alltså en perfekt vår- och sommarbehandling för dig som lider av acne, pigmentförändringar, ytliga kärl (ej reaktiv hud), yttorrhet eller mogen hud.

Obs! Behandlingen innehåller EJ portömning.

Tid: 20 min
Pris: 750 :-

Dermapen ÜBER Pro Peel

En kemisk peel som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer och orenheter, jämnar ut hudtonen, ger lyster samt ljusar upp pigmenteringar. PH värde 2,05. ÜBER PRO kan användas i kombination med Dermapenbehandling eller som enskild behandling.

Nyckelingredienser: Mandelsyra 25%, Mjölksyra 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruvsyra 2%, Kojicsyra 2%

Körs i fördel i kur på minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med Dermapenkur, 500 :-

Tid: 30 min
Pris: 995 :-

Dermapen ÜBER MD Peel (tca)

En professionell peel med medicinsk styrka (PH värde 0,8) som är särskilt framtagen för att förbättra resultaten vid behandling av grov hud med ärr, djupa rynkor samt pigmenteringar. Minskar hyperpigmentering och jämnar ut hudtonen.

Nyckelingredienser: Trichlorättiksyra 35%, Capryloyl Salicylsyra, Salicylsyra, Pyrodruvsyra, Fenolsyra, Retinaldehyd

Denna behandling görs med fördel i kombination med Dermapen- microneedling vid behandling av acneärr och djuplinjer etc.

Kan förtillfället endast bokas hos Leg. Sjuksköterska/Aukt. hudterapeut Josefine Runesson.

I kombination med Dermapenkur, 500 :-

Tid: 30 min
Pris: 1095 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Viktig Information
pga rådande situation

Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och håller öppet som vanligt. Med god kunskap från sjukvården (det finns såväl undersköterska som sjuksköterska på kliniken samt medicinskt ansvarig läkare knuten till oss) är Ditt besök hos oss tryggt och säkert. Du kan boka din behandlingstid som vanligt om du EJ upplever några FÖRKYLNINGSYMTOM som
hosta, feber, snuva eller andningsbesvär.

F.n av vi tagit bort vår 24 h regel och du kan därför avvakta till samma
dag innan du avbokar din behandling om du är osäker på rådande rekommendation och känsla i kroppen.

Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att
kontakta oss per mail eller telefon.

 

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit på kliniken här!