Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem är kemisk peeling ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till. Här erbjuder vi avancerade och tydligt resultatinriktade peelbehandlingar där vi börjar med ditt inre för att skapa ditt nya yttre.

Kemisk peeling kan lindra och behandla olika typer av hudproblem som idag drabbar många i vår stressade vardag. Inflammatoriska tillstånd som till exempel acne, rosacea, hyperpigmenteringar (melasma) kan drabba alla oavsett ålder.

Genom att behandlas med kemisk peeling får din hud en förnyad och stärkt hudbarriär som syns och känns länge. Idag erbjuder vi över 15 stycken olika kemiska peels i olika styrkor och pH-värden för att kunna erbjuda dig en skräddarsydd behandling.

Våra kemiska peeling behandlingar utförs alltid i kur och rekommenderas endast efter en konsultation av våra Auktoriserade hudterapeuter. Kostråd samt hemvårdsrekommendationer ingår i dessa behandlingar. Vi erbjuder flera individanpassade peelingar och vi kan garanterat erbjuda något för just dig! 

Vi behandlar hudtillstånd som: Acne, Rosacea, Hyperpigmenteringar, åldersfläckar eller ojämn hudton, Förtidigt åldrad hud, Oelastisk hud.

PrX-T33 behandling

PrX-T33 är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning samt normaliserar pigment. Genom att bidra till en stimulerarad cellförnyelse och återskapar hudens funktioner uppstår en kollagenstimulerande effekt som lyfter, ger omedelbar lyster, ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer.

PrX-T33 (Väteperoxid och TCA som står för 33 procent triklorättiksyra) är ingen peeling och ingen injektionsbehandling, utan en hybrid som tillåter behandling på alla hudtyper och vid alla årstider med få eller inga sidoeffekter. Resultatet är en behandling med förmåga att verka direkt i dermis och återställa och reparera skadade celler. På så sätt motverkas hudens ålderstecken multifunktionellt. Behandlingen kan med fördel även kombineras med andra anti-age behandlingar (fillers, botox, dermapen, IPL) för att ge dessa en ökad effekt med längre hållbarhet.

Utförs i fördel i kur om 4-6 behandlingar.

Tid: 30 min
Pris: 1995:-
Kur: 1500:-/behandling*

I kombination med microneedling: 500-1000:-/behandling

 

*Kurrabatt utgår när man köper 4 eller fler behandlingar.

TCA Touch™ - pHformula MD​

En triklorättiksyra-lösning med förmågan att kontrollera penetrationen vilket resulterar i en unik icke-aggressiv och multifunktionell behandling. Revitaliserar huden, förbättrar hudstruktur, minskar pigmentering samt ger en uppstramande effekt. En antiaging behandling som är lämplig för:

– Ansikte, hals och dekolletage med tydliga ålderstecken
– Acnebenägen hy samt tillkomna ärr
– Pigmentering och ojämn hudton
– Rynkor och linjer

Nyckelingredienser: Trichlorättiksyra 30%, Arbutin, Magnesiumsulfat, PH-DVC™

Denna behandling utförs bäst i kur om 1-4 st behandlingar med 14-21 dagars mellanrum.

Kan förtillfället endast bokas hos Leg. Sjuksköterska/Aukt. hudterapeut Josefine Runesson.

Tid: 30 min
Pris: 1900 :-*

*1:a behandlingen kostar 2600:- och då ingår även ett hemmaproduktkit som används under kuren.

nimue SMART Resurfacer

Detta är nimue´s nya och mest effektiva peeling hittills. Med fördelar som en medium-stark peeling men helt utan jobbiga sidoeffekter och lång återhämtningstid. En unik kurbehandling som läker och reparerar huden på ett säkert sätt. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Kuren behandlar hudproblem som exempelvis acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer. Den fungerar även bra som en ”quick-fix”-behandling inför det där speciella tillfället. 

Vid köp av kur om minst 4 st behandlingar utgår en kurrabatt om 20% på den totala summan.

Tid: 45 min
Pris: 1050 :-

pHformula Skin Resurfacing Peels

Den första pharma-cosmeceutical-serien som behandlar svåra hudtillstånd med receptfri hudvård. Ett avancerat behandlingsystem med vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserade hudvården som finns på marknaden idag. Kemisk peeling med djupgående hudföryngring förbättrar acne och acneärr, linjer och ytliga rynkor, pigmenteringar och annan miljöskadad hud.

Behandlingarna (A.G.E, M.E.L.A, A.C) kan utförs i 3* olika intervaller. För rätt behandlingsplan för din hud, kontakta vår pHformula Hudspecialist.

Innehåller inga parabener, mineraloljor, doft- eller färgtillsatser.

4 st pHformula kurbehandlingar fr. 3040 :-
6 st pHformula kurbehandlingar fr. 4560 :-
8 st pHformula kurbehandlingar fr. 6080 :-

*Styrka 3 utförs av Leg. Sjuksköterska. Styrka 1-2 av Aukt. Hudterapeut

Tid: 30 min
Pris: 950 :-

pHformula C-vitamin Pensling

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna vi har och den skyddar oss mot inre samt yttre påfrestningar. Under vår och sommar utsätter vi huden för extra mycket UV-strålning. Då är det viktigt att se till att ge din hud en stark skyddsbarriär som står emot yttre påfrestningar.

Detta är alltså en perfekt vår- och sommarbehandling för dig som lider av acne, pigmentförändringar, ytliga kärl (ej reaktiv hud), yttorrhet eller mogen hud.

Obs! Behandlingen innehåller EJ portömning.

Tid: 20 min
Pris: 750 :-

Dermapen ÜBER Pro Peel

En kemisk peel som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer och orenheter, jämnar ut hudtonen, ger lyster samt ljusar upp pigmenteringar. PH värde 2,05. ÜBER PRO kan användas i kombination med Dermapenbehandling eller som enskild behandling.

Nyckelingredienser: Mandelsyra 25%, Mjölksyra 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruvsyra 2%, Kojicsyra 2%

Körs i fördel i kur på minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med Dermapenkur, 500 :-

Tid: 30 min
Pris: 995 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.