Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem är kemisk peeling ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till. Här erbjuder vi avancerade och tydligt resultatinriktade peelbehandlingar där vi börjar med ditt inre för att skapa ditt nya yttre.

Kemisk peeling kan lindra och behandla olika typer av hudproblem som idag drabbar många i vår stressade vardag. Inflammatoriska tillstånd som till exempel acne, rosacea, hyperpigmenteringar (melasma) kan drabba alla oavsett ålder.

Genom att behandlas med kemisk peeling får din hud en förnyad och stärkt hudbarriär som syns och känns länge. Idag erbjuder vi över 15 stycken olika kemiska peels i olika styrkor och pH-värden för att kunna erbjuda dig en skräddarsydd behandling.

Våra kemiska peeling behandlingar utförs alltid i kur och rekommenderas endast efter en konsultation av våra Auktoriserade hudterapeuter. Kostråd samt hemvårdsrekommendationer ingår i dessa behandlingar. Vi erbjuder flera individanpassade peelingar och vi kan garanterat erbjuda något för just dig! 

Vi behandlar hudtillstånd som: Acne, Rosacea, Hyperpigmenteringar, åldersfläckar eller ojämn hudton, Förtidigt åldrad hud, Oelastisk hud.

Nyhet! nimue SMART Resurfacer

Detta är nimue´s nya och mest effektiva peeling hittills. Med fördelar som en medium-stark peeling men helt utan jobbiga sidoeffekter och lång återhämtningstid. En unik kurbehandling som läker och reparerar huden på ett säkert sätt. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Kuren behandlar hudproblem som exempelvis acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer. Den fungerar även bra som en ”quick-fix”-behandling inför det där speciella tillfället. 

Vid köp av kur om minst 4 st behandlingar utgår en kurrabatt om 20% på den totala summan.

Tid: 45 min
Pris: 1050 :-

pHformula Skin Resurfacing Peels

Den första pharma-cosmeceutical-serien som behandlar svåra hudtillstånd med receptfri hudvård. Ett avancerat behandlingsystem med vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserade hudvården som finns på marknaden idag. Kemisk peeling med djupgående hudföryngring förbättrar acne och acneärr, linjer och ytliga rynkor, pigmenteringar och annan miljöskadad hud.
Behandlingarna utförs i två olika intervaller. För rätt behandlingsplan för din hud, kontakta vår pHformula Hudspecialist.

Rekommenderas i kombination med Dermapen – microneedling. Innehåller inga parabener, mineraloljor, doft- eller färgtillsatser.

4 st pHformula kurbahandlingar fr. 3040 :-
6 st pHformula kurbahandlingar fr. 4560 :-
8 st pHformula kurbahandlingar fr. 6080 :-

Tid: 30 min
Pris: 950 :-

pHformula C-vitamin Pensling

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna vi har och den skyddar oss mot inre samt yttre påfrestningar. Under vår och sommar utsätter vi huden för extra mycket UV-strålning. Då är det viktigt att se till att ge din hud en stark skyddsbarriär som står emot yttre påfrestningar.

Detta är alltså en perfekt vår- och sommarbehandling för dig som lider av acne, pigmentförändringar, ytliga kärl (ej reaktiv hud), yttorrhet eller mogen hud.

Obs! Behandlingen innehåller EJ portömning.

Tid: 20 min
Pris: 750 :-

Mesoestetic Peel

Mesoestetic erbjuder flera olika typer av peels som även kommer i flera olika styrkor, vilket gör det möjligt för oss att skräddarsy er behandling. På kliniken arbetar vi med Mandelic acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Salicylic Acid med flera. Utförs endast efter konsultation med våra hudterapeuter.

Körs i fördel i kur på minst fyra gånger, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

I kombination med Dermapenkur, 550 :-

Tid: 30 min
Pris: 995 :-

Mesoestetic TCA Peel

En 15 % TCA (triclorettsyra) medeldjup peel som verkar på djupet för att behandla svårare acneärr, åldrad eller solskadad hud. Utförs endast efter konsultation med vår Auktoriserad/Specialiserade hudterapeut.

Denna behandling görs med fördel i kombination med Dermapen- microneedling vid behandling av acneärr och djuplinjer etc.

Kan förtillfället endast bokas hos Aukt. hudterapeut Josefine Runesson.

I kombination med Dermapenkur, 1000 :-

Tid: 30 min
Pris: 1595 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.VIKTIG INFORMATON!

Under hösten sker en omfattande renovering av fasaden i huset vår lokal befinner sig i. Detta kommer medföra ändrade öppettider. Om ni planerar
ett spontan besök till oss, vänligen se uppdaterad info här på hemsidan
samt på våra sociala medier: facebook & instagram.

Det går även bra att ringa eller maila oss för mer information!
Tel:031-711 70 60 Mail: info@advancedskincare.se

Öppettider v. 42:
Mån-Tis 9-18      Ons-Tors 11.30-20      Fre 10-17


NYHET! Vi har nu öppnat upp extra kväll- och helgtider så
ni kan
få er behandling utförd i lugn och ro!

BOKA