IPL Hudföryngring, kärl och pigment

Hos Advanced Skin Care i Göteborg utför vi IPL-behandlingar. Vi använder oss utav Powerlite600® som är en svensktillverkad maskin. Med hjälp av det gula ljuset som är anpassat för hudföryngring, kan vi behandla pigmentförändringar samt borttagning av röda och ytliga kärl.

IPL-ljuset behandlar bland annat solskadad hud, ojämn hudton, åldersfläckar, godartade kärl- och pigmentförändringar (som teleangiectasier, spiders, nevi, seborreiska keratoser).

Hudföryngring (photorejuvenation) stimulerar även nybildningen av hudens kollagen som är den bindväv som gör huden fyllig och ung. Kollagenet tenderar att minska i produktion ju äldre huden blir, samt förstörs av solens ultravioletta strålar (UVA & UVB) när vi exponeras oskyddat av solljuset. Det gula IPL ljuset stimulerar till nybildning av kollagenet och tillsammans med kemiska peelingar kan man få en kraftig hudföryngrande effekt på mogen, solskadad och åldrad hud.

Enstaka pulser, 1-2 st

Tid: 15 min
Pris: 750 :-

Mindre parti, 3-4 st pulser

Tid: 15 min
Pris: 1000 :-

Överläpp

Tid: 15 min
Pris: fr. 1000 :-

Haka

Tid: 15 min
Pris: fr. 1200 :-

Kinder och panna

Tid: 30 min
Pris: fr. 1600 :-

Helt ansikte

Tid: 45 min
Pris: 2500 :-

Decolletage

Tid: 30 min
Pris: fr. 1800 :-

Helt ansikte & Decolletage

Tid: 60 min
Pris: 3500 :-

Händer

Tid: 30 min
Pris: fr. 1500 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.