Dermapen 4

Dermapen4™ är marknadsledande med patenterad teknologi som nylanserades 2018 men originalet från 2010 var då den första mekaniska microneedling-pennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd.
Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen. Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Kontakta oss för rådgivning!

I samtliga våra Dermapen behandlingar ingår ALLTID en ÜBER PRO
och/eller MD peel alternativt Vial utefter ditt behov.

En Dermapen™-behandling kan utföras på alla hudtyper och hudfärger och vi behandlar bland annat*:

– Förstorade porer/Oren hud
– Acne (grad I-II)
– Rosacea
– Milier
– Keratosis pilares
– Hyperpigmenteringar/Melasma
– Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
– Hudbristningar
– Huduppstramning
– Fina linjer och rynkor (även ögon)

*Vi utför endast Dermapen-behandlingar efter noggrann utförd hudkonsultation och behandlingen är inte alltid vårt förstahandsval för alla personer och hudtillstånd. Vissa hudtillstånd behandlas istället bättre med ex laser eller kemsik peeling.

Boka din personliga konsultation hos våra hudspecialister här!

Ansikte inkl. ögon & hals

Detta är det vanligaste behandlingsvalet som inkluderar hela ansiktet, ögon samt hals.

Pris: 2995 :-

- Ansikte inkl. ögon: Kurpaket 3 behandlingar

Pris: 7200 :-

Ansikte inkl . ögon + hals & dekolletage

För dig som önskar en komplett hudföryngrande behandling: ansikte, hals & dekolletage.

Pris: 3895 :-

- Ansikte + hals & decolletage: Kurpaket 3 behandlingar

Pris: 9300 :-

Delbehandling ex: Ärr kinder

För dig som endast önskar påverka enstaka, små områden orsakade av acneärr eller kirurgiska ärr, är detta rätt behandling. Här behandlar vi endast små områden efter korrekt utförd konsultation.

Pris: 2395 :-

- Delbehandling: Kurpaket 3 behandlingar

Pris: 5750 :-

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimue, pHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.