Dermapen 4

Äntligen är den här – Dermapen4™ är marknadsledande med patenterad teknologi som nylanserades 2018 men originalet från 2010 var då den första mekaniska microneedling-pennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd.
Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen. Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Kontakta oss för rådgivning!

En Dermapen™-behandling kan utföras på alla hudtyper och hudfärger och vi behandlar bland annat*:

– Förstorade porer/Oren hud
– Acne (grad I-II)
– Rosacea
– Milier
– Keratosis pilares
– Hyperpigmenteringar/Melasma
– Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
– Hudbristningar
-Huduppstramning
– Fina linjer och rynkor (även ögon)

*Vi utför endast Dermapen-behandlingar efter noggrann utförd hudkonsultation och behandlingen lämpar sig inte för alla personer och hudtillstånd. Vissa hudtillstånd behandlas istället genom andra behandlingsrutiner än Dermapen.

Boka din personliga konsultation hos våra hudspecialister här!

Runt ögon

Pris: 1095 :-

Runt ögon, 3 behandlingar

Pris: 2790 :-

Acne, ärr kinder

Pris: 1295 :-

Acne, ärr 3 behandlingar

Pris: 3300 :-

Ansikte inkl. ögon

Pris: 2195 :-

Ansikte, 3 behandlingar

Pris: 5500 :-

Ansikte och hals

Pris: 2945 :-

Ansikte, hals och dekolletage

Pris: 3695 :-

Tillval: Dekolletage/Hals

Pris: 750:-/tillval

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.Under hösten sker en omfattande renovering av fasaden i huset vår lokal befinner sig i. Detta kommer ibland medföra ändrade öppettider. Om ni planerar ett spontan besök till oss, vänligen se uppdaterad info här på hemsidan samt på våra sociala medier: facebook & instagram.

Det går även bra att ringa eller maila oss för mer information! Tel:031-711 70 60 Mail: info(at)advancedskincare.se