Dermapen

Dermapen™ är en unik microneedling-behandling som är unik i sitt slag. Du hittar den här hos oss på Advanced Skin Care i Göteborg.

Dermapen™ är marknadsledande med patenterad teknologi. Dermapen™ lanserades 2010 och var då den första mekaniska microneedling-pennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över.

Dermapen™ är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen™ har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

En Dermapen™-behandling kan utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Med Dermapen™ behandlar vi bland annat*: Förstorade porer/Oren hud, Acne (grad I-II), Rosacea, Milier, keratosis pilares, Hyperpigmenteringar/Melasma, Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador), Hudbristningar, Hudföryngring/Huduppstramning, Fina linjer och rynkor (även ögon)

*Vi utför endast Dermapen-behandlingar efter noggrann utförd hudkonsultation och behandlingen lämpar sig inte för alla personer och hudtillstånd. Vissa hudtillstånd behandlas istället genom andra behandlingsrutiner än Dermapen.

Boka din personliga konsultation hos våra hudspecialister här!

Runt ögon

Pris: 995 :-

Runt ögon, 3 behandlingar

Pris: 2500 :-

Acne, ärr kinder

Pris: 1295 :-

Acne, ärr 3 behandlingar

Pris: 3200 :-

Ansikte inkl. ögon

Pris: 1995 :-

Ansikte, 3 behandlingar

Pris: 5000 :-

Ansikte och hals

Pris: 2495 :-

Ansikte, hals och dekolletage

Pris: 2995 :-

Tillval: Dekolletage/Hals

Pris: 500:-/tillval

Björnbär, hallon och blåbär

Boka rådgivning

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.